Kbagci Seda020921 aa ciddimisin bende Hamburg dayim Billstedt benimde bir oglum var 5 yasinda ve simdide bir kiz geliyor insallah
Seda020921 Kbagci aa yakınmışık baya Allah kucagınıza almayı nasp etsın inşallah hangı doktora gidiyorsun
Kbagci Seda020921 amin cümlemizin ben altona ya gidiyorum doktora biraz uzak ama ilk hamileligimde memnun kaldigim icin ve sende biliyorsundur cogu seyi sigorta karsilamiyor maalesef ve bunlar yinede yapiyor ek olarak 3D bile yapiyorlar. Ama kendim de kadin doktorunda calisiyorum Horner Kreisel e yakin sen hangi doktordasin?
Seda020921 Kbagci ben wilhelmsburg ta gidiyorum babahan belki bilirsin almancam yok turk oldu için işime geliyor
Kbagci Seda020921 evet o zaman cok iyi olmus türk olmasi ben ona dikkat etmedim hangisi isime gelirse ona gittim is yasagi almam gerekti ilk hamilelikte birtek bunlar vermisti ama Tonndorf da da yeni bir kadin doktoru acildi türkce konusuyor ev doktorum önerdi git onda calis diye cok iyimis duydugum kadari ile
Bebisbg34 Kbagci aa süper görümcemlet falan diyo değişir bebegin öyle ultrasonda garantisi olur falan dediler de dedm sana bı sorim🤦🏼♀️
Lenasnmz Günaydın kızlar, sezeryan olanlar kaçıncı Haftada oldunuz. Önümüzdeki hafta geburtsplanung için hastane randevum var heyecanlıyım… Önceden biraz bilgiye ihtiyacım var…