Kader-cevahir Bebisbg34 biz 23+3 haftalık olduk her şey güzel gidiyor bir sıkıntımız yok şükür senin nasıl gidiyor
Kbagci Bebisbg34 23+5 cok hareketli bir bebek uyutmuyor geceleri sükür diyelim halimize ama senin nasil gidiyor ne kadarlik oldun?
Bebisbg34 Kader-cevahir 22+3te ben oldum bi sorun yok sımdılık bendede hıssetme durumun nasıl hıssediyor musun cok
Lenasnmz Bebisbg34 34+4 bu haftalar en zor haftalarmış sona yaklaştıkça herşey değişiyor. Karnımda ayağa kalkmaya çalıştığına yemin edebilirim ama kanitlayamam 🤗
Kader-cevahir Bebisbg34 sert tekme gibi şeyler hissetmiyorum ama kıpırdadığını yer değiştirdiğini falan hissediyorum her gün hareketi aynı olmuyor zaten bir gün hareketli diğer gün sakin değişiyor senin nasıl
Bebisbg34 Kader-cevahir ne güzel canım bende öyle hergün hissetmiyorum bigün hissediyorsam bigün yok öyle uzanıp dınlemem lazım hıssetmem icin bazen oda yok normal diyolar ama herhalde 25 e kadar
Kbagci Bebisbg34 cok normal hid etmemen bugün ilk defa babam da elini koydu karnima baba elinin altinda atiyor diyorum kizim sen her hareketini his edersin ama disardan edilmiyor diyor ne zaman kendini ona konsantre edersen o an daha iyi his edersin
Kader-cevahir Bugün doktor kontrolüm vardı kızlar doktorum bir daha ki kontrolünde grip aşısı var eğer yaptırmak istersen dedi 28. Haftada aşı yaptıranınız var mı
Kbagci Kader-cevahir evet ben yaptirmadim grip asisini ama pertusis tetanoz ve diphterie onu yaptircam o 28. haftadan sonra yaptiriliyor