tugce68 Ben de Dortmund dayım 😊 19+6 haftalığız bakalım şuanda herşey güzel gidiyor 😊 dilerim sağlıklıca herkes kucağına alır 🙏🏻
Uzreksevda NovaVina_ evet burda yapacağım valla inan nasıl yapacağım bende bilmiyorum inan ama Allah yardım eder inşallah
NovaVina_ Uzreksevda olur olur hic gozunuzde buyutmeyin 🌸 dilinizi bile. Bir ebe doktor bulursunuz oldu bitti 🥹🤗
NovaVina_ Uzreksevda henuz almadim gebelik haberi 🥹 gecikmemin 6 gunu negatif gordum. Bekliyorum oyle
Kader-cevahir Bebisbg34 biz 23+3 haftalık olduk her şey güzel gidiyor bir sıkıntımız yok şükür senin nasıl gidiyor
Kbagci Bebisbg34 23+5 cok hareketli bir bebek uyutmuyor geceleri sükür diyelim halimize ama senin nasil gidiyor ne kadarlik oldun?
Bebisbg34 Kader-cevahir 22+3te ben oldum bi sorun yok sımdılık bendede hıssetme durumun nasıl hıssediyor musun cok
Lenasnmz Bebisbg34 34+4 bu haftalar en zor haftalarmış sona yaklaştıkça herşey değişiyor. Karnımda ayağa kalkmaya çalıştığına yemin edebilirim ama kanitlayamam 🤗
Kader-cevahir Bebisbg34 sert tekme gibi şeyler hissetmiyorum ama kıpırdadığını yer değiştirdiğini falan hissediyorum her gün hareketi aynı olmuyor zaten bir gün hareketli diğer gün sakin değişiyor senin nasıl
Bebisbg34 Kader-cevahir ne güzel canım bende öyle hergün hissetmiyorum bigün hissediyorsam bigün yok öyle uzanıp dınlemem lazım hıssetmem icin bazen oda yok normal diyolar ama herhalde 25 e kadar