KumCi bana ilk 28. Haftada şeker yükleme yapıldı tok gitmiştim çünkü yükleme yapacağını bilmiyordum sorund eğil dedi hemşire …139 ıu çıktı 1 saat sonunda, sonra o sınır değer 135 imiş diye azcik yüksek bu kez 75 ml lik yükleme yapmalıyız aç gel dedi birkaç gün sonra, ilk aç karnina aldılar kan 98 çıktı,sonra 75 doz yükleyip 1 saat sonra aldılar, 201 çıktı sınırı aştım yine çok az ,ondan sonra bir kez daha son yani ikinci saatte 142 olunca değerler beni endokrinoloji ye sevk ettiler 1 hafta bekledim randevuyu ben kendim şeker ölçüm cihazı alıp ölçmeye başladım ne yediysem not aldım. öyle hazır gittim doktor çok şaşırdı elimde defter kitap girince odasına 😀 …bende 2 yıldır burdayım çok akıcı konuşamıyorum ama anlaştık… 5 yada 6 tüp kan aldılar. Neye baktı bilmiyorum geriye dönük o 3 aylık şeker değerine bakıyorlar sanırım ve bana senin şekerin yok hormonlar yapıyor dedi… Bende evet hayatım boyunca her zaman kontrol ettirim yoktu dedim… ama insülin başlamalıyız açlık yüksek dedi. Hiçbir zararı yok dedi insülinin bende başladım.diyet vermedi çünkü Türk tipi beslenme şeklimiz zaten burası için diyet. Yumurta, domates ,peynir, yeşillikler , sürekli ev yemekleri salata çorbalar bizim beslenmemiz zaten Akdeniz tipi oluyor onlara göre , gayet iyi hatta az besleniyorsun dedi. Ama şu açlık düşmüyor düşmüyor… Güzel haberler ile gel sende yarin… bebeğim bize çekmiş olabilir bende babasida zaten şüşko doğmuşuz 4 kilo gibi 🥰 genetik olabilir şuan iri olması… Anamlar çatır çatır doğurmuş bizi , bizde aman iri bebek sezeryan diye geziyoruz 🤭