Kader-cevahir Kbagci ben 3 hafta önce falan bulmuştum şansıma herhalde boşmuş ama burada her şeyin çok önceden ayarlanması gerekiyormuş
Kbagci Kader-cevahir kuzenim bulamadi o benden iki hafta önde gidiyor hamileligi benim sansima benimle birlikte bir ebe calisiyor ona sordum evet dedi iki hafta sonra kuzenim sordu doluyum dedi
Bebisbg34 Kader-cevahir mlesef öyleymiş kreşlerı bıle bı sene onceden ayırtman lazımmış gonderıceksen
Kbagci Bebisbg34 sizin orda nasil bilmiyorum ama ben hamileligin son haftalarinda yazdircam bile kres e
Bebisbg34 Kader-cevahir şimdıde hareketi yok neden yok nedenn karnım büyümedi niyee öyle doktordan cıkıyorum cukar cıkmaz tilkiler kafamda cok strsli geçiyor cok😅
Kader-cevahir Bebisbg34 ben doktora gitmeden bütün soruları biriktiriyorum sonra doktoru soru yağmuruna tutuyorum aklımda bir şey kalınca 1 ay boyunca kafamı kurcalıyor 😀
Kader-cevahir Kbagci bende pek başladım sayılmaz bir kaç ufak tefek bir şey aldım erken diye pek şey yapmıyorum ama yavaştan dolap falan bakmaya başlayacağım geç geliyormuş böyle şeyler
Kbagci Bebisbg34 ben büyük esyalari aldim kiyafet falan kaldi ve oto koltugu ondada acelem yok diye düsünüyorum