Eslem2112 Cansuyca bana 13 te kıza benziyor dediler 15 te erkeğe benzetti 16 da erkek olduğu kesinleşti
petekceee Cansuyca bende tatlı asla yiyemiyorum ama sende erkek annesi tipi var diyorlar tövbe estağfurrr o nasıl tipse 😂😂 canım et peynir turşu ekşi mandalina ve acı çekiyor tamamen bu
Boncukk123 Cansuyca bi ara cok kız hissediyordum sımdı sanki erkek diyorum ara ara da degısıyor canım ya 🥰 sen kac haftalıksın öğrendin mi 🌸
Bsrrgl crazymommy ☺️ ayy bizede baksanız olurmu ailedeki 5.ci torun olucaz hepsi erkek herkes kız bekliyor tabi benim ikinic çocuğum benimde içimden kız geçiyor 🤭 Eşim 07.01.1993 ben 09.09.1995 son adet tarihi 7 Ağustos
crazymommy Bsrrgl Kız gözüküyor kan değişimine göre eşinizin 2021 de sizin 2022 de yenilenmiş kanınız eğerki kan alma verme büyük bi hastalık kan değişiminizi etkilemediyse. Tabi Allah bilir Rabbim hayırlı evlat versin 🥰🫶🏻
Kvrck-123 Cansuyca bizim haftamiz da sizinle aynı iki hafta sonra çağırdı doktorum cinsiyet için bir kızım var Rabbim gönlümüze göre versin çok merak ediyorum ben de
Sevdatncr Cansuyca 13. Haftada kıza benzetti 14. Haftada kız dedi şu an 16 haftalık hamileyim bi değişiklik yok kesin kız diyor 👼