Cansuyca petekceee aşerme olayından dolayı felan mı hayır bide aksi gibi tatlı ağzıma sürmedim ama herkes erkek diyor aynı senin gibi 😂😂
seerappp Cansuyca aynı şekil benımde oldu haftaya 16. Haftada gel demişti ama dayanamadım bu hafta gideceğim
Elifderint Cansuyca Bana da 13 haftalıkken söyledi ikili testte erkek dedi doktor ama bazıları erken öğrenmişsin diyince sevinemedim bile cuma günü 15 olucaz meraktan gidicem başka bir doktora tekrar yoksa kasımın sonunda randevum bekleyemicem bende 😂😂
Cansuyca Kizaniminanasiyiim tabiki yazarım seni bulucam 😂😂😂 herkes erkek diyo zaten bende artık erkek hissediyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂
Cansuyca Merveeemsiii çok haklısın bende o tarz şeylerş anlamlandıramıyorum bi bakayım yorumlara dedim senin yorumunu gördüm kahkaha attım . Bide şey var ya asla çizgi yok yazıyorlarki hayırlı olsun ben mi körüm diye sorguluyorum ahahaha
EdaninBebegi EdaninBebegi Cansuyca bağdaş kurdu göstermedi, doktor yarın sabah güzelce kahvaltı yap tekrar gel dedi 😂😂
petekceee Cansuyca bende tatlı asla yiyemiyorum ama sende erkek annesi tipi var diyorlar tövbe estağfurrr o nasıl tipse 😂😂 canım et peynir turşu ekşi mandalina ve acı çekiyor tamamen bu
Boncukk123 Cansuyca yaaa bence bir tahmini vardır doktorların ya ☺️ Bilerek söylemiyorlar illa çatlatacaklar bizi ☺️ Nasib olursa bende 14.haftada kontrole gideceğim bana da söylemez büyük ihtimal