Gamzeaytunc Pamuk bana kac kere söyledi kavga etsek de değişen bir şey yok ben de karışmıyorum istediği gibi ne hali varsa gorsun
01180322 busraayksll eşim kesinlikle tüm erkekler olarak haklıyız hepimiz aynı şeyleri soylemisz derdi 😅
Pamuk __mom Benimki de yemek yer çayın yanına bisey ister hemen.Neyseki hamileligimden beri o hizmet ediyor🤣
Semolinko Pamuk “Bilmem” Bu nasıl bilmem öyle deyil mi bilmem nasıl olmuş bilmem herşey bilmem bu çocuk hasta olacak sanki demi.bilmem sonra sen ne bilirsin diyorum bilmem diyo Allah’ım cinnet geçiyorum 😀😱😬
Deletedmom_110 Canann1601 seninkiyle benimki kayıp ikizler olabilir mi tamamen aynı yorumu yapacaktım baktım sen yapmışsın ahahsh +9228377737373
Zepeliz Canann1601 bana o cevap gelınce o zamma makarna diyorum hayır dıyo 🤣 sevmediği şeyleri teklif edin
Cayvarmiya Pamuk sen bilirsin,haklısın,sıkıntı yok,farketmez,nasıl istersen… Bi kerede fikrin olsun be adam !!! Hep ben hep ben yeter yaaaaaa 😡😡😡😡😡😡😡
sevaldqn1 Pamuk keyfin bilir, çenen düştü seni gene, sen nasıl istersen🤧 bunları dedikce cinler yapisiyo kafama
LavinsMom Pamuk mesela bi yere gidilicek birsey yapilicak ben cok sabirsizim ireliye kaciyorum hep aylar sonrasini dusunuyorum. O ama oyle deyil o ana gore davraniyor . O zaman gelsin bakariz diyor vee sinirlerim zipliyor 😂