busraayksll Pamuk Büşra yine neye takildin? Büşra saçmalama lütfen Yok bişey yorgunum halay mi çekeyim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
busraayksll 01180322 hepsi aynı lafları kullanıyormus keşke bı okusalar surda yazanları utanirlar mi sanmam sjsjsjsjsjzjzn
Kanalize Pamuk kargolar birbiriyle yarışıyor’’ demesine deli oluyorum hala alışamadı kargolarıma hiçbir kötü alışkanlığım yok bir kargom var diyorum 😋
01180322 busraayksll eşim kesinlikle tüm erkekler olarak haklıyız hepimiz aynı şeyleri soylemisz derdi 😅
Gamzeaytunc Pamuk 9 yıllık evliyiz en sinir olduğum sözü’ karışma bana ’sadece sinirlendiğinde sakın olmasını söylesem bile
Minikperi Pamuk maçları ben genelde izlerim. Severim de ama haftanın 3 günü bunu duymak insanı artık bezdiriyo 😂
Nurr_22_22 Pamuk valla fazla sözüne sinir olmam da favorim bir sözü vardır her duruma kullanırım “bahane göt gibidir herkeste bulunur” der 😁😁
mavideniz6 Nurr_22_22 Benim kocam da😂Bahane bulduğumda hep bunu der bahane nedir??? göt gibidir hayatım derim ben de 😂😂
Gamzeaytunc Pamuk bana kac kere söyledi kavga etsek de değişen bir şey yok ben de karışmıyorum istediği gibi ne hali varsa gorsun