Mervebgnaydn Zeehraaaa evetttt sanki hamile deyilmişim gibi. Bebepim iyi mi acaba diye düşünüp kafamda kuruyorum sürekli . Habire doktora gidip göresim geliyor
Narincebiri Zeehraaaa ben 12 haftalığım iliklerime kadar hissediyorum hamileliği bulantı yüzünden hiç unutmaya fırsatım olmuyor 😂
Serendipity16 Meralsunasezen çok normal 5 haftalıkken karından zaten gözükmez benim 7. Haftaya kadar vajinadan bakıldı sorun olmaz
Zeehraaaa Meralsunasezen bana hiç alttan bakmadı cnm 5 haftalıkken kese gördük 8 de kalp atışı duyduk
Yenianne7 Zeehraaaa O haftalarda öyle oluyor sonradan hareketlenince gayette hissediyorsun 😂 Hattaaa ben kemik ağrısından uzanamiyorum bile 🥲
YuvarlanamayanPaanda Zeehraaaa 28 olduk şurda 70 gün kaldı doğuma koca karnımı unutup sürekli biryerlere vuruyorum geçen yaktım mesela 😂
Esraesraaa Hnd_01 32.haftaya kadar hamile olduğuma hem kendim hem çevrem hamile olduğuma inanmadı karnım hiç yok gibydi 35.haftadan sonra inanılmaz şiştim şimdi top gibi oldum yuvarlanyrm pazartesiyi iple çekiyorum 🤭
Hnd_01 Esraesraaa öyle oluyo 😍benim ilk kızımda öyle olmuştu.simdide büyük ihtimal öyle olacak 😍bir anda çıkıyor göbişler 😅🙈🤭
Bayanbadem Morlavanta1 yalnız değilsin 10.haftadayım kalp atışlarını duyunca heyecanlanıyorum ama o odadan çıkınca sanki hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum.
Nuraslim Zeehraaaa bende 13+3 haftaligim 2. Bebeğim bulantilar hamileligi hatırlatıyor sağolsun onun dışında unutuyorum çoğu zaman birde kızım bebi diyince hatırlıyorum karnımı falan öpüyor çok güzel bir duygu inşallah herkez yaşar