BetulMom Lavinya_21 24+5den bildiriyorum 4 kilo vermiştim 3 kilo almışım.çok şükür iyiyiz. Biraz daha sabret canım
Lavinya_21 BetulMom biz suan 15 haftalık olduk. Bulantıların basladıgı hafta hıcbırsey yıyemedım 1 haftada 5 kilo vermıstım 😅😅 simdi bilmiyom kac olmusum
Ebru3439 28haftalığım bugün çarşıda 13.000 adım atmışım. Göbeğimi görmez ve kızımın tekmelerini saymazsak bazen hamile değilim gibi 😂😋🧿
Kitapkolik660_ Ecrnsuos doktor kontrolünde birşey denilmiyo mu hareketleri konusunda ben 21 de tekme hisetmeye başladım seninki tembel galiba:)
Ecrnsuos Kitapkolik660_ yok ultrasonda çokta hareketli önceki böyle bağırsak hareketi gibi birsey hissediyordum şimdi ise 1haftadir onu böle hissetmiyorum
Sinem10 Kitapkolik660_ 2 gündür dalgalanma oldu karnımda bebek hareketleri olduğunu kesinleştirdim herkeste değişiyor demekki çok güzel bi duyguymuş sürekli olsun diye bekliyorum şuanda 😀
Selcanunal2004 Zeehraaaa valla bende öyleydim Hatta çok korkuyordum sürekşi doktora gitmek istiyordum. Hiçbirşey olmayınca insan da korkuyor içerde mi napıyor diye 😂😂 Ama şuan 29 olduk bütün aktif sağolsun tak tak tekmeleri yiyorum 🤣🤣
Gamzenakit Kitapkolik660_ bir an önce hissetmek istiyom bişeyler oluyor ama cok az sanki ya elini bastırıp cekiyor 👼😊
Kitapkolik660_ Gamzenakit ben uyanık mi uyuyo mu biliyorum artık çok güzel farklı bi his onu hissetmek deniz dalgası gibi oluyo artık bende
Sedacaner Zeehraaaa 17. Haftaya kadar bende öyleydim suan 20.haftaya giriyoruz resmen tık tık hissediyorum 🤣
Meralsunasezen Kızlar merhaba bugün doktora gittim , 5 haftalık hamileyim ultrasondan bakınca göremedi alttan kontrol etti o zaman gördü 2 hafta sonra tekrar çağırdı sizce normal mi? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Myrtle Meralsunasezen benim rahmim ters 10cu haftaya kadar karindan gorulmedi bebek. Oyle bi durum olabilir mi
Serendipity16 Meralsunasezen çok normal 5 haftalıkken karından zaten gözükmez benim 7. Haftaya kadar vajinadan bakıldı sorun olmaz
Zeehraaaa Meralsunasezen bana hiç alttan bakmadı cnm 5 haftalıkken kese gördük 8 de kalp atışı duyduk
--Kubra-- Kız ben doğurduğumda bile acaba hamilemiydim bu bebek benimmi diye düşündüm🤣 insan bi alışamıyor😀😀 şimdi oğluşum 1 aylıkta alıştım meğer ben anasıyım🤣
semakayaa Zeehraaaa 18+5 çookk net hissediyorum kıpır kıpır içimde 😍 Ama karnım çok çıkmadı sizin kac haftalarda çıktı merak ettim 😬