Seyma-nur_ergn bukett_38 benim oğlumun da ismi ömer Asaf bizde uyumlu kız ismi arıyoruz ama bulamıyoruz ne yapcaz bilmiyorum 😂😂 son çare buğlem Asel koyarız gibi
gudmorningbeya bukett_38 oğlumun adı emir asaf ama bence her çocuk kendine özel ben uyum aramadım gülce koydum😊
Ulviyekhrmn02 bukett_38 benm kızımın adı miray. Çok araştrmıştım o ismi taşıyanlar hep uydal sakin ağır başlı oluyormuş ve benm kzıımda öyle elhamdulillah 🙂
bukett_38 @Abikardes12 Asel ismini çok beğeniyordum ama 2022 2023 bebeklerinin ismi hep Asel o yüzden vazgeçtim ondan 🥰 böyle değişik nadir olmayan anlamı özel bir isim istiyorum
bukett_38 Ayy cinsiyetimizi öğrendiğimiz de isim araştırmasına girdiğimde Miray ismini duydum anlamına baktım çok beğendim hemen ailemle eşimle de paylaştım çok beğendiler 🥰 miray mı koysam aceba kararsızım 😍@ @Ulviyekhrmn02
Ulviyekhrmn02 bukett_38 yani kişilik olarak hep aynı oluyormuş sakin yapıda bebkliğide öyleydi büyüdü hala öyle :) tersten yazılışı da yarim 😇
Burcuilker1 bukett_38 isme uygun değil ama kızım olsaydı Asel veya İnci ismi çok isterdim ama en çok İnci 🤍🤍