Bsrrgl ilayda_2309 benimde böyle olmuştu adet olmama gereken günde. Sonra tekrar yaptım çok soluk bir çizgi vardı ama böyle dağınık değildi . Sonra kan verdim gebelik vardı. Hayırlısı olsun inşallah 🥰
Abikardes12 ilayda_2309 ay var varrr benım gunum baya gecmesıne ragmen boyleydı durdukca da koyulastı tebrık ederım cnm bnm
Bsrrgl ilayda_2309 yani bozuk diyemryiz direk iftar çok damlatildigi için öyle oluyor genelde aynı benimde böyle idi.
ilayda_2309 Busraa-aa elimde yok ama birazda uzak bize eşim de yarın izinli sabahki teste göre kan vermeye gideceğim
Abikardes12 Ayyy valla yorumları okuya okuya aşağı kadar indim dua ede ede ama ikinci çizgiyi gördüm rahatladım yarın bence ilk idrarla bir daha yap bekliyoruz 🤲🤲🤲
Gulsahim ilayda_2309 🥰🤗🤗🤗 canım benim ne mutlu Rabbim sağ saglim kucağına da almayı nasip etsin 🥰🤗 kan tahlili yaptir çıkar
Babyismama Ben bu testle reglime 4 gün varken öğrenmiştim bozuktur diye gidip 4 5 tane farklı markalar aldım hepsi pozitif verdi 4 gün varken. Bence tekrar yapın :)