ilayda_2309 Edaaa123 ama şimdi eşimle baktık aşırı silik bir çizgi var gibi ama fotoğrafta belli olmuyor
Esra_Omer_21 ilayda_2309 bisry diyim mi umutlandirmak istemem ama sanki cok dikkatli bakinca cok silik biseyler var gibi bence yarın tekrar dene
Patito__ ilayda_2309 teste cok damlatmissin cnm bu olmamis. Uzerine bak kac damla diyorsa 3-4 diyorsa misal uc damlat- uyaridan fazlaysa test bozuluyor
ilayda_2309 Esra_Omer_21 bizde sonradan gördük ama bilmiyorum sabah ilk idrarla mi yapayım yoksa iki gün falan bekleyim mi
Seher112 ilayda_2309 biraz idrar fazla damlatılmış ama bence var sabah ilk idrarla 3 damladan fazla damlatmadan yapın birde
Bsrrgl ilayda_2309 benimde böyle olmuştu adet olmama gereken günde. Sonra tekrar yaptım çok soluk bir çizgi vardı ama böyle dağınık değildi . Sonra kan verdim gebelik vardı. Hayırlısı olsun inşallah 🥰
feridedmt Ay bi de bu en kötü test bence, hepsinde pozitif çıkarken bunda pozitif çıkması gecikmeden somra 3-4 günü bulmuştu
Zeryaa ilayda_2309 bozuk galiba yarın tekrar yapın erken gebelik testi ile bende catlama ignesi yaptım hamile kaldım.
feridedmt ilayda_2309 bozuk değil de hassaslığı az bence yani beta değeri çok yükselince gösteriyo, diğerleri gibi hassas değil
ebrarmom08 ilayda_2309 kız silik ciGi varya 🥰🥰 benmde böyle oldu herkes var var dedi meğer varmışş 😄 tekrar yapp, 🥰