Liyamm1 Merhabalar, Uygulama gore 5+1. 18/10 de ilk beta degerim 189 UI/I idi bugun baktirdim 30/10 22 496 UI çikti sizce çok fazla degilmi?
sehrengiz_8 Liyamm1 şimdi yanlış mı anlıyorum 18 ekimde baktırdınız sonucunuz 189 bir de bugün yaptırdınız 22496 çıktı ortalama 12 günlük bir süre var iki günde bir iki katından fazla artış olmuş keseyi gördünüz mü? Artışın olması güzel hiç olmaması kötü hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza
Ezel16 Liyamm1 Geçenlerde düşük yapıyorum 4 düşüğüm var hiçbirşey yapmıyorlar burda diyen kişi siz değil miydiniz ? Yoksa başkası ile mi karıştırıyorum .. Bu arada hayırlı olsun ..
Liyamm1 sehrengiz_8 evet dogru malesef yasadigim ulkede iki gunde bir baktiramami istemediler 🥹 ikiz diye korkuyorum acikcasi
Zseda sehrengiz_8 Peki beta 3 kat arttiysa bu kotu bir şey mi ? Hep 2 kat artış deniliyor benim hiç bilgim yok. 44 den 87 oldu tamam bu normal ama 2 gün sonra 87 den 317 olmus normal mi
Liyamm1 [silindi] Tesekkür ederim 🙏🏻 Annenem sürekli ikiz olur insAllah diyip durdugu için vallah korktum 😂😂😂
[silindi] Liyamm1 hayırlısı olsun rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin döllenmeyle alakalı o erken dölllenmiştir
sehrengiz_8 Zseda aşırı yüksek artımında ultrason görüntüsü ile de beraber mol gebelik tanısı alınır aşırı beta yüksekliğinde bu artış baya bir yüksek olacak tabi
Zseda [silindi] Allah korusun ya ben kaç gündür bunu kuruyorum kafamda nerden aklıma soktum bilmiyorum ama aklıma geliyordu
Zseda [silindi] bana kesin bisey demedi bugün gittim. 3 ya da 4 haftaliksin dedi. 23 Eylül son adetim,5 haftalık olmam lazım ama sanırım geç döllenme olmus
[silindi] Zseda evet geç döllenme olabilir korkma için ferah olsn 40 bin beta çıkanı gördüm sağlıklı gebelik
Ezel16 Liyamm1 Ah canım kusura bakma başka bir liyam da var galiba onunla karıştırdım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹