777_elf Songulum benim bat 5 hic bir belirtim yok sadice goyslerimde agri var ama adete yakin hep olur
Tinimini44 Songulum Belim bide karnım ağrıyor sadece bakalım bekliyorum tedavi görüyorum çatlatma iğnesi vuruldum belki onun etkisidir
Songulum yenidenanne34 benim 5 Kasım 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum eşimin doğum günü 6 kasımda eyer çıkarsa ona süpriz yapmayı planlıyorum😄
Sevinc-Berna87 yenidenanne34 ayy canim gözün aydın yaaaaa benimde bat 14 dua et akintim var peceteye sildigimde geliyor ve kasiklarimda ara ara batma dua ett
Songulum yenidenanne34 benim 5 Kasım 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum eşimin doğum günü 6 kasımda eyer çıkarsa ona süpriz yapmayı planlıyorum😄
Sevinc-Berna87 Songulum benimde dogum günümde ögrenicem egee pozitif cikarsa kendi dogüm günümde vermeyi planliyorum
yenidenanne34 Songulum tesekkur ederim canim tabiki dua ederim rabbim sizlere de müjdeli haberi almayi nasip etsin sizde bana edin olur mu saglikla ilerlesin bi sorun cikmasin 🤲🏻🥰🥰
Sevinc-Berna87 Songulum insallahhh ya dogum kontrol hapini fazla kullanmadim sadece 3 ay sonra biraktim 2 aydir vitamin kullandim bu ay ilk denemem
Songulum yenidenanne34 inşallah bebeğine kavuşursun benim bir prensesim var 2 yi istiyoruz ama hayırlısı rabim olmayanlara da nasip etsin
777_elf yenidenanne34 sizin adiniza cok sevindim allah saglikla kucaginiza allmayi nasip etsin tebrikler.! Bize de dua et 🙏💕