Mylove47 4Serap4 o sanciyi kendin hissedersen ve su veya kanama gelince doktora git doktor sanciyi evde çek diyo o zamana o yüzden ama artması için hurma yiyebilirsin onun dışında sabırla beklemen ve hareket etmen gerek
4Serap4 Mylove47 kontrol vardı bugün bebeğin hareketlerini de pek hissetmiyordum şuan yatırdılar gizli sancım var nst de çıkmıyor
Arzgl123 4Serap4 benim iki cm açılmam iki hafta devam etmedi öle kaldı ama stres yaoarsaa da etkiler sakın ol insallh uzun sürer…
4Serap4 Arzgl123 dün baya stres yaşadım eşim yüzünden şimdi de hastaneye yatırdılar gizli sancım var bebeğin hareketlerinde de azalma vardı nst de pek çıkmıyor sancı
Mylove47 4Serap4 nstde normalde çıkması.lazim az sancı bile ben hissetmedigimde de çıkmıştı e hareketlerine baktı.mi doktor
4Serap4 Mylove47 gizli sancı çıkmıyor dediler bende anlamadım ki hareketlerine baktılar kasılma var dedi
4Serap4 Esracmmm nişan gelmedi benden normal muayene vardı bebeğin hareketleri az dedim Bi de sancım var biraz dedim yatırdılar şuan sabahtan bu yana 4 cm açılma oldu