Ogretmenanne99 Mehlika_official benimde 3 cm acilma var. Yürümekte zorluk ve rahimde aşırı ağrı dan bildim. Ben.
GulserenKY Mehlika_official Ben hastaneye gittim orda baktılar söylediler sonra eve geldim. Kendiniz anlayamiyorsunuz açılmayı
rabisskocc 4Serap4 arkadaşımında 33 haftalarda bi cm açılması oldu az önce yatışı yapıldı şuan haftası 39+7 siz düşünün doğuramıyor sancı yok su yok
4Serap4 rabisskocc valla bende ilk korktum ama o kadar da korkulucak birşey yokmuş 😂 hala aynı yarın tam 38 haftalık oluyoruz bakalım ne zmn gelcek 🤷🏻♀️😂
sila_42yigit 4Serap4 canim plates topula hareket yapabilirsin çok yararı oluyor ondan sonra biraz fazla sıcak suyla duş alabilirsin
Sudenaz0105 4Serap4 benimde 34 haftalık hemde 2 cm açıklk vardı canım ikinci gebeliğim bide doktorum birden gelir bK dedi 40+2 ye kadar öylece gezdim😂♥️
4Serap4 Sudenaz0105 ay ilk başta zamanında gelsin diyordum şimdi o kadar çok istiyorum ki gelsin diye artık bu sefer de kendi gelmiyor 😂
Sudenaz0105 4Serap4 zamanında gelsin kuzum herşey zamanında gelsin ♥️ ben son zamanlarda hatta biraz daha tadını çıkarayım aynı bedende diyordum 🥰
Tatar59 4Serap4 bu sorunun cevabını doktor dahil hic kimse bilemez. Her doğum farklı oluyo çünkü seninki nasıl olacak bilemezsin. Sen kendini çok yormamaya çalış. 36bi geçsin öyle başlarsın yürüyüş spor hurma vs.
Mylove47 4Serap4 o değişir kişiden kişiye yani bunyeden bünyeye farkeder her insanda birden açılma olcak diye bişey yok bazısında sancı olur acilmada olur o zaman o sancıyla beraber ikinirsan acilman gittikçe artar ama diğer türlü hemen artmaya bilir açılma