Gkces09 Zeyba canım o da bir belirti ☺️ benimde 3 gün var sadece belim ağrıyor ama test yapmaya korkuyorum
Gkces09 Kızlar yarın regl’e 2 gün kalıyor kan versem çıkar mı hastanede işim var hazıe gitmişken versem olur mu içimde gereksiz bir heyecan var çatlıyorum meraktan test yapmak istemiyorum 🥺
Zeyba Gkces09 kız benimde 2 gün kaldı dayandık buraya kadar az daha dayan ( diyene bak ertesi gün test yapıyormuşum) 😂 bekle bekle beraber kan veririz 😂
Sevinc-Berna87 Kanda hemen erken gebelikde cikarmi kizlar benim normal adete 8 gün var yumurtlamaninda 10 günü sizce gebelik testim pozitifdi kan verdim bende yarin cikicak sonucum bu arada yurdisindayim
Gkces09 Zeyba varr kremsi bir akıntı var ama hep akıntı oluyor regl’e yakın diye önemsemedim sadece bel ağrım var 😂
Gkces09 Zeyba dayanamazsam yarın sabah yaparım test ama kızımda hamileyken iştahım kesilmişti şu an iştahım falan gayet iyi o yüzden tedirginim hakkımızda hayırlısı 😂
Zeyba Son durum sanırım adet olucm ya adet olmadn bi kokusu gelir ya akıntıyla beraber öyleyim şuan sizde varmı