Sevinc-Berna87 Berfin1203 valla kuzum gögüs hassasiyetim falan hic yok bi tek mide problemi ve diger saydiklarim
Berfin1203 Sevinc-Berna87 korkuyorum negatif çıkarsa diye 3 aydır hep negatif gördüm buda negatif olursa diye
Sevinc-Berna87 Berfin1203 interneten aldim almanyada yasiyorum ben canim burda 10 tane olanindan aldim
Sevinc-Berna87 Berfin1203 daha 3 ay olmuş kuzum yumurtlama günlerini takip et ovulasyon testiyle bence hamilesin
Berfin1203 Sevinc-Berna87 ben uygulama üzeri takip ediyorum ama şimdi acaba olabilir miyim diyorum bende yapayım ama sabahki ilk idrar ile çıkıyor diyorlar şimdi çıkar mı
Sevinc-Berna87 Berfin1203 ben akşam yaptim.cikti sabah yaptim daha koyu cikti ama silik tabi dene bi şansini olmadi sabah tekrar yaparsin😇
Sevinc-Berna87 Berfin1203 insallah kuzum bekliyorum at hemen ilk 10 dk cikan cizgi dogru varsa cikar hemen 😇
Berfin1203 Sevinc-Berna87 başta silik bir çizgi çıktı vardı biraz sonra kayboldu bendeki test erken gebelik testi değilmiş baktım ona da adet gecikmesinden sonra gösteren bir testmiş yarın senin şu dediğin teste bakayım onu alayım
Zeyba Kızlar regl 3 gün kaldı sizde durumlar nasıl bende belirti kalmadı sadece sol kasıma birşey batıyor gibi 😩 ve Test yapsam çıkar mı geç döllenmede olsa
Mel_s Zeyba benimde öyleee yumurtlamadan 2 hafta sonra test yaptım ama negatifti şimdi reglime 3gün kaldı ama tedirginim 😢
Gkces09 Zeyba canım o da bir belirti ☺️ benimde 3 gün var sadece belim ağrıyor ama test yapmaya korkuyorum
Zeyba Mel_s test yaptın mı tekrardan erken gebelik testi yapsak çıkar mı acaba yada beklesemmi bilemedim ya adet belirtileride yok