_Mother_ mombarbie_ merhaba bugün ki test sonucum bu şekilde dün den daha koyu sanki https://mutluresim.com/image/nEIeVX
_Mother_ mombarbie_ bugününü de değerlendirdim canım yarın gece de son demi yoksa adam evden kaçacak 😂😂😂 bakışlarından korkuyorum diyordu bugün bide çok özür dilerim ama üst üste yapınca benim canım yanıyor umarım yarın çatlamış olur bu arada hakkını helal et
mombarbie_ _Mother_ ya ne demek canım sen öyle deyince geçmişe gittim 😅 lütfen yumurtlamayi değerlendirme odaklı ilerlemek yerine mutlu olacak şekilde yapın strese girip sırf çocuk olucak kafasında olmayın ben catlamayi degerlendirememistim ama her ihtimale karşı değerlendirin 😊
_Mother_ mombarbie_ tamam canım çok teşekkür ederim 😇 yarınki testimi atarım sana senin yorumlamana birakacam yok zaten yatağa çocuk kafası ile girince olmuyor stres hormonu yerine mutluluk hormonu salgılama ya çalışıyorum on
_Mother_ HelloooMomy bak altta olan ismine tıkla benim testlerim orda ordan bak ama çatlama olmuş gibi duruyor _Mother_
HelloooMomy _Mother_ seninde köyü çıkmış baya sonra ki yine köyü ama önceki gibi değil. Benimde aynı yaaa. Peki gebelik durumu var mı canım sende? Çıkması lazım artık 😍 15 gün olmuş
_Mother_ mombarbie_ evet hergün aynı saatte 2 saat sıvı alımı hiç yok sabah 11 de yapıyorum sabah erken saatlerde ilk idrara çıkıyorum ilk idrarla da yapmıyorum en son gece uyumadan önce su içiyorum
_Mother_ mombarbie_ bugün ki test sonucum hormon sıfırlandı sanırsam dün sabah ve akşam olmak üzere 2 test yaptım çatlamadan emin olmak için 16 yazan onlar 14,15,16 birliktelik olan günler artık 14 gün sonrasını bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun