Mercan_35 öncelikle stres yapmamak bu işin altın kuralı bende ilk ay yumurtlama göremedim düzgün takip yapmadim regl gecikti doktora gittin söktürücü verdi kullandım regl oldum meğer yumurtlama gec olmuş o ay stresten bir sonraki ay regl gecikmemin 2.gunu yumurtlama yakaladım değerlendirdim yani regl olana kadar yumurtlama olma ihtimali var asla 14.gun olur diye bir durum yok ne kadar düzenli olursanız olun sabırlı olun stres yapmayın hergun aynı saatte ben genelde 14.00da yapardım 2 saat öncesinden sıvı alımını kesip sonra tarih saat not alarak kağıda yapıştırirdim testlerin üzerine de yazardım karışmaması açısından bekledim bekledim oldu değerlendirdik 2 gün yumurtlama gördüm kimisinde 1 gün olur kimisinde 2 gün 2 gün oluyorsa 2.gunu havuç yenir 3 tane çatlama olması için 1 gün olduysa gerek yok zaten ertesi gün çatlama olmuş oluyor sabırlı olun herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ilk ovulasyon deneyin sağlıklı bir bireyin normal zamanda ay sonuna gebe kalma ihtimali %25 ama yumurtlama gününü ovuyle takip edip o günü degerlendirenlerin ihtimali daha yüksek oluyor testinizi atarsanız düzenli takip ederiz birlikte hergun aktif oluyorum çok zaruri bir isim olmadığı sürece