Yes_mom0 mombarbie_ tm cnm öyle yaparım ama benim regl gecikmemin henüz çünkü benim dongum , 35 günde bir olurum normal regl günüm 7 Aralık cnm yani yarın ☺️
mombarbie_ Yes_mom0 yaa senin iş baya karıştı desene benimde karışmıştı Rabbım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin
Yes_mom0 mombarbie_ walla ne yapacağımı bilmiyorum inan ki ortada kaldım inş cnm rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ♥️ şimdi ben çatlatmadan14 gün sonra mı test yapayım ☺️
mombarbie_ Yes_mom0 10.gun deneyebilirsin ama herkeste 10.gun direk cikmayabiliyor o yüzden 14.gun diyorum ama en erken 10.gun belli olur
Yes_mom0 mombarbie_ tm cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah 🤲❤️
Mercan_35 _Mother_ yaptım kuzum negatifti hep🤷🏼♀️ 2 yumurtlama gördüğüm için regl günümde şaştı.Adeti bekliyorum…
_Mother_ Mercan_35 daha adet olmadın o zaman umut var yine de bakalım güzel haberler alırız inşallah 🙏 kaç gün geçti adetin üzerinden
_Mother_ Zeliha-16 merhaba canım çalışıyormusun çok geç saatlerde önerilmiyor normalde benim bildiğim saat kaçta yapıyorsun bide devam edin testlere yumurtlama daha olmamış 2 saat önceden sıvı alımına dikkat edin
_Mother_ ipekbk ovulasyon postu olduğu için ovulasyon testi olduğunu var sayıyorum yumurtlama daha gerçekleşmemiş devam edin