Birdemetyasemin  kızlar bana da bakar mısınız sabah 10 da yaptım
Mercan_35 Birdemetyasemin sanki 2 ocak pik olmuş gibi bilemedim…her ihtimale karşı değerlendirin ama @mombarbie_ daha iyi okuyor bu testleri
mombarbie_ Birdemetyasemin değerlendirilmesi gereken testlerden ama net pik denilemez yine de her ihtimale karşı değerlendirin derim
Yes_mom0 mombarbie_ cnm az önce test yaptım yumurtam çatlamış 8 gün sonra çatlama gerçekleşti 🥺🤦sence ilişkiye girsem bı yararı olur mu gebe kalabilme ihtimalim var mıdır 😭
Esraynk 1palyaco https://hizliresim.com/6v97s14 Bende ilk defa yaptim anlamadım sizce yumurtlama varmi
1palyaco Esraynk evet var değerlendirin , testi yapmaya aynı özenle devam edin çatlayınca (t çizgisi silikleşince) o günü de değerlendirin .
mombarbie_ Yes_mom0 catlamayi degerlendirdikten sonra 14.gun gebelik testi deneyin reglde gecikmiş senin sat 4 Aralık yazmışsın gebelik olmazsa 14.gun doktora Bi danış derim
Yes_mom0 mombarbie_ tm cnm öyle yaparım ama benim regl gecikmemin henüz çünkü benim dongum , 35 günde bir olurum normal regl günüm 7 Aralık cnm yani yarın ☺️
Mercan_35 _Mother_ yaptım kuzum negatifti hep🤷🏼♀️ 2 yumurtlama gördüğüm için regl günümde şaştı.Adeti bekliyorum…