isilpinar Bebeğim iri bebek olduğu için yarın sezaryen ile doğuruyorumm 🥳 önerilerinize açığım çok korkuyorum 🫣
_Hulya7106 isilpinar sadece sana dualarımı iletiyorum çünkü benimde ilk gebeliğim 17 haftalık hamileyim bi tecrübem yok 😂 rabbim sağ saglim bebişine kavuşmayı nasip etsin güzel günlere evladınla ♥️
Mamalisa isilpinar merhaba kaçıncı haftanız ve kaç kilo bebeğiniz? Allah kolaylık versin inş çok güzel ve rahat geçer
Anneoluyorumm00 isilpinar sağlıkla al kucağına inşallah canım 🤲 bizlerde dua et canım olması için ❤️😘
Mamalisa isilpinar daha erken almak istemedi mi? 38 gibi alıyolar normalde sanki? Baya beklemiş doktorunuz neden acaba?
isilpinar @Ebru_ozdemr24 doktorum 3700 doğcagını düşünüyor. Yok valla bişe yapmadım 😁 maşallah diyelimmm
isilpinar @Sevdayilan normal doğumda kesi çok olur dedi doktorum. Zaten devlette 4 kg üzerini sezaryen yapıyorlar.
Sevdayilan isilpinar ben evde sancım başladı 8 cm hastahaneye gittim direk dogumhaneye gittim kilosu hicbirsey bakilmadi zaten kızımda bende zarar gördük ve doktoru şikayet ettik niye sezeryana alınmadı diye
Rabiagulcin isilpinar evet doktorumda öyle dedi aynı durumu sizinle yaşıyorum araştırmaya gönderdi orda takipliyim 38+4 olduk