Anneoluyorumm00 Sennnnnnn doktora falan gittin mi bı sıkıntı var mı canım, bizim eşimin sperm yavaşlığı vardı ondan olduğunu düşünüyorum
Sennnnnnn Anneoluyorumm00 gittim hiç bir sorun görmedi Altan muayene etti folid plus zaten kullanıyordum kullanmaya devam et dedi
Anneoluyorumm00 Sennnnnnn hmm anladım canım benim eşimde sıkıntı vardı senin eşin göründü mu doktor a rabbim nasip etsin inşALLAH en kısa zamanda 🤲
Sennnnnnn Sennnnnnn bana kist yapar dediler bir kişi ameliyat bile olmuş klomen ilaç yüzünden almaya korktum açıkçası
SimgeAkyildiz1805 Merhaba bizde ekimin son haftaları yumurtlama günlerimi takip ederek denedik bu ay yani 10 gün sonra bakicaz bakalım eşimde benle çok istiyoruz inşallah olur çünkü Mayıs’ta boş gebelikten kürtaj oldum korkuyorum tekrar olmaktan.
sweethome1000 SimgeAkyildiz1805 hadi inşallah canm ya allah salıkla kucagına almayı nasip etsin yoldadır geliyodur belki :) haber ver
sweethome1000 kızlar bende geçe ay düşk yapptım. düşük kanamamdan sonra regl olmadım henüz. bu ay rregl olayım bitsin sonra yumurtlama takibi yapıcam
Yes_mom0 sweethome1000 @Anneoluyorumm00 @Gulcannnnnnnn Srp53 @Kevserblt Kızlar bugün kahverengi akıntı geldi normalde regl öncesi olmazdı böyle ne olur cvp verin 😥
sweethome1000 kızlar ben ovulasyon testimi sipariş ettim. gelirse yapmaya başlicam. düşükten sonra sanki yumurtlama belirtileri oluyor vücudmda. gerçi bu ayı pas geçicem. 1 regl olmak istiyrm temizlensin rahmim diye. adet sonrası korunmicam
gokce_mom sweethome1000 Merhaba bende bir kaç aydır düşünüyorum. Kızım 2,5 yaşında zamanı artık ama yine de arada bir korku sarıyor. Şu an regliyim bittiğinde denemeye başlıcam. Çok heycan verici ilkinde bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum.
sweethome1000 gokce_mom evet gerçekten bile bile uçuruma kooşuyoruz aslnda :D ama onları dşünerek bunu yapıyoruz. aslnda ben 16 yıl tek bbüyüdüm çok eeksiklk hissetmedm. ancak kardeşim olunca anladım. keşke daha erken yapsaymısın ddm anneme :D
Gulcannnnnnnn Sennnnnnn adetimin ikinci veya üçüncü gününde başladım 5 gün kullanıp bıraktım günde bir tane almıştım , eczacıya da danıştım alırken her hangi bir sorun olacağını söylemedi , öyle bir riski olsa reçetesiz satılmaz bnce