Gulcannnnnnnn Sevgidemir benim de vardı canm üzülme , hiç tedavi bile olmadan ikinci ayımda hamile kaldım stres ve üzüntü yapma ❤️
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 insallah canim ben bugun erken test yaptim negatif ciktı awox marka daha önce kullanmistim 25 uml olunca pozitif gosteriyo bide ben ilk idrarla yapmadim ama silik cizgi bile cikmadi yani bembeyaz test
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ reglin gecikirse yap canım. Benim göğüs hassasiyeti başladı bugün regl olcam sanırım bu ayda olmayacak, 5 gün var regl tarihime
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 sabah kaset test yaptim bu test markasına da guveiyorum ama kuruma cizgisi cikariyo simdilik bi cizgi yok adette olmadım ama hicbir adet belirtiside yok gebelik belirtiside yok ama goguslerim taş oldu yine onu hissedebiliyorum olmazsam pazartesi kan veririm
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 ama bak simdi testin pembeligi yeni gecti flas tutunca gölge var nasil inaniym simdi yaa cok arada bi durum hamile degilsem adet olsam daha az strese giricem😒
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 olmazsam pazartesi sabah direk kan veririm saglik ocaginda bu kadar ugrasmamış olurum en azından silik cizgiye inanmakta zorlaşti
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 yani doktora gidip gonul rahatligiyla gecikmemin 4. Günü diyebilirim😃 bi ihtimal insAllah cıkar dusukte olsa
sweethome1000 Seval0sevall merhaba bende 16 Ekim’de düşük yaptım en son 31 Ekim’de beta baktırdım 70 e düşmüştü. Adetimde bitti. Siz betanız sıfırlandıktan sonra mı tekrar regl oldunuz acaba
Atlasss12 1prensesannesi__ canım seni hatırladım benimde adetim yeni bitti 1 hafta oldu bakalım bu ay olacak mı
Sennnnnnn Sennnnnnn bana kist yapar dediler bir kişi ameliyat bile olmuş klomen ilaç yüzünden almaya korktum açıkçası
Gulcannnnnnnn Sennnnnnn adetimin ikinci veya üçüncü gününde başladım 5 gün kullanıp bıraktım günde bir tane almıştım , eczacıya da danıştım alırken her hangi bir sorun olacağını söylemedi , öyle bir riski olsa reçetesiz satılmaz bnce
Anneoluyorumm00 Sennnnnnn doktora falan gittin mi bı sıkıntı var mı canım, bizim eşimin sperm yavaşlığı vardı ondan olduğunu düşünüyorum
Bebh sweethome1000 merhaba bizde bu ay denemeye başladık sat 14 ekim bakalım ne olacak hayırlısı olsun ☺️