YaSeEeeee Bizde mayıs Allah’ın izniyle nasıl gidiyor hamilelik hanımlar? İkili test haftası geliyor yaptıracakmısınız 10+2 Bende 😍🤲
Cnuryasar YaSeEeeee ben 12+2 de yaptırdım radyoloji sonuçlarına göre temiz kan sonuçlarımı bekliyorum benim doktorum gebelerine yaptırtıyormuş doktoruma güvendiğim için ben de yaptırdım allah her şeyin hayırlısını nasip eylesin rabbime kalmış gerisi💕🙏🏻
Cnuryasar Roro ben en son 6+6 da gitmiştim sonra 11+2 de inanılmaz büyüyor değişimi vesaire çok ama çok farklı beklediğinize değiyor o görüntü
Kelebekmisaliihayat Cnuryasar 7 haftalikken gittim, şimdi 11+4 memleketteyim, köyde. Ayın 15inde gideceğim. O kadar çabuk değişiyor mu? Büyümüş müdür 😊
asell13 Tahmini 13 mayıs benimde 10+5 haftalık olduk bugün kontrole gittim bıcır bıcır hareketliydi 😍
kubraytekinayan Cnuryasar amin inşallah canım cinsiyet için nezaman gidiceksin öğrendinmi yada cinsiyetini ☺️
Cnuryasar kubraytekinayan doktorum 11+2 de tahminde bulundu bir hafta sonra gittik yine aynı şeyi söyledi yüksek ihtimalle kızınız olucak dedi bu hafta kesinleşir pazartesi günü gidicez 💕
Cnuryasar Kelebekmisaliihayat inanılmaz büyüyor elini ayağını burnunun ucunu bile görüyorsun doktor ekranda büyütünce inanılmaz bir mucize allahıma şükürler olsun ❤️❤️
Aycskn Cnuryasar kendim gibi çocuğum da mayıs doğumlu olucak o boğa burcu ben boğa sabah akşam yemek yer dururuz artık😂😍
Cnuryasar Aycskn benim abim 2 mayıs doğumlu tam bir boğa yemek yetiştiremeyiz normalde çok iyi huylu merhametli duygusal bir burç benim bebişte boğa burcu olucak