Fatmakaya158 Senbibak aman valla öğlen bunları hayatta kendime yapmam anca akşam :) onu bile zor yapıyorum.
Krm Fatmakaya158 mesela annem ve kayin validem burda dun dolmayi bitirdim bugun manti. PazAr vardi sokakta kereviz aldim bu hafta icin. Lahana aldim kapuska yapicam. Hamsi aldim tava yaparim diye bi de yesio fasulye. Bu hafta bunlar
Tugceayse Fatmakaya158 ben de 11gibi kalkıyordum sağlık ocağına gittim oradaki ebe bana bir söylendi bir söyledi Bebek aç kalıyo nasıl vicdanın var falan diye herkesin içinde azarladı o günden beri 8de kalkıp yetin tekrar yatıp tekrar kahvaltı yapıyom
Fatmakaya158 ebrarmom08 sana tavsiyem çok hamur işine yüklenme gerçi çok güzel oluyo öğlen de ama bi anda kilo alırsın felan
mom02636 Fatmakaya158 11+3 haftalığız valla ilk bebeğimde cok rahattım hersyi yiyordum ama ikinci hamilelik beni aşırı zorladı eşim aradı az önce ilaçlarını içtin mi diye kahvaltı bile yapmadım deyince kızdı hani mercimegi aç bırakmak yoktu diye şimdi börek açma ne varsa almış getiriyor 😂😂
mom02636 Ummuu47 9.haftada azaldı 10.haftada nerdeyse tamamen geçti arada akşamları oluyor sımdı ama iştahsızlık aşırı fazla hiçbirsey yiyemiyorum bulantı döneminde 3,5 kilo verdim ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı
Elift Yoğurt içine 2 tane ceviz 10 badem ve azıcık kuru üzüm bayağı tok tutuyor hergün öğle menüm bu 👍
Amargi_nes Fatmakaya158 akşamdan kalan yemeği işitiyorum bazen. Bazende kahvaltılık atıştırıyorum. Bazen meyve. Çok ağır şeyler yememeye çalışıyorum doğum yakın kabız olmak istemem🤦♀️😕