petekceee 1burcU1 ben 15 haftalığım hiç pantolon giyemedim bazen ben de üzülüyorum ama bu süreç geçecek biliyorum o yüzden çok sabretmek lazım bebişlerimiz hissedip üzülmesinler 🫂🥺
ElifKarata dml-z bunye meselesi bu durum.ama bana da fazla almissinz gibi geldi şekerinize muhakkak Bi baktırn.
ecembugra53 dml-z ilk cocugumda 9 kilo almıstım 🙂🧿 2. gebeyim halen aynıyım vucıd almıyor heralde 😄 genetik bizde ki
buyukheyecan dml-z 24 +3 teyim 3-4 kilo aldım. Ama buara iştahım epey açık doktorum bundan sonra hızlı alırsın dikkat et dedi
kaderbrk 12 gun once dogum yaptım 20-9 😁 11 kaldı yavaş yavaş göndericez dert etmeyin aldıgınız kiloları bence 💞 elbet gider
Filiz_76 dml-z benim gibi almışsın bende o haftalarda öyleydim şuan 30 haftalık oldum 17 kiloyum doktor çok dedi 🥺🥺
Halilesma dml-z 17. Hafta +3 kg 🥲 fazla geliyor bana dikkat etmeye başladım 49 ile kalmıştım 52 olmuşum doğuma kdar en fazla 59 olmak.istiyorum
Gizemd-01 Halilesma bende 17. Hafta ve 3 kg aldım. Bana da hızlı gidiyorum gibi geldi artık dikkat edeceğim. Ekmek yemeyeceğim .
Halilesma Gizemd-01 ay evet dikkat etmekte fayda var son aylar hızlı almamak adına 🥲 her ay 1 kg alsak cok iyi olur 🙏