Lili Nurhayat65 burda bir kadın vardı suyu tamamen boşalmış ama 1 haftadır hastanede yatıyordu belki hemen doğuma almazlar seni
Yazgull_kurt22 @"Nurhayat65″bence gidin doktora çünkü bendede öyle oldu az az geldi özele gittiğimde idrar dedimiti akşam sancıdan oldu suda biraz daha fazla gelince doğuma alındım beklemeyin
Nurhayat65 Yazgull_kurt22 evet suyum geliyomuş zaten cnm doktoru bekliyorum bakalım dua edin bana 🥲🤲🏻
Yagmurr1 Nurhayat65 ayy rabbim bir avazda kurtarsın canım her şey gönlüne göre olsun sağlıkla kavuş yavruna inşallah 🥰
Nurhayat65 Melodimm Aylanursu Melikekar123 Bebisannneessi Dogum yaptım kızlar normal dogum oldu dikişlerim var yeni kendime geliyorum bebegimin kilosu ultrasonda dedikleri gibi çıkmadı daha düşük çıktı küveze koydular sadece bir kere öpebildim bana dua edin 😞🤲🏻
Aylanursu Nurhayat65 Aynen canım tarifin suydu çünkü bende bı yerde okumuştum öyle aklımda kalmış hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ☺️
Aylanursu Nurhayat65 Allah’ım saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım insallah bebeğini sanada geçmiş olsun en kısa sürede birlikte olursunuz inşallah
Bebisannneessi Nurhayat65 Allah bağışlasın canım, benim bbegimin de ultrasonda görünenden düşük çıkmıştı yanılma payı olabilirmiş, Allah şifa versin bebeğine
Sevde96 Nurhayat65 Sağlıcakla kavuşun bebeğinize 🙏🏻 Kaç kilo doğdu bebeğiniz, kaç denmişti ultrasonda?
Yagmurr1 Nurhayat65 hiç üzülüp kendini etkileme canım benim arkadaşım da seninle aynı hafta da doğum yaptı küveze aldılar 1,2 hafta sonra kavuştu Şuan bebişi 2 aylık oldu bilee çokta sağlıklılar hiç yıpratma kendini ❤️❤️