Canookii Heyzilandmercimek bende 31. Haftaya girdim bugün. Akıntımda iki haftadır falan artma oldu şaşırıyordum ve tedirgin oluyordum. Ama yorumunuzla bilgilendim içim rahatladı teşekkürler 🌸🤗
Nurhayat65 Sinemarya58 sag saglim kucagına al canım.. valla çok korkuyorum küveze alırlar diye benimde 2 cm di açılmam şuan ne durumda bilmiyorum
Sinemarya58 Nurhayat65 duruma göre ciğer geliştirici vururlar canım kızım hiç küvezde durmamıştı çok şükür
Nurhayat65 Sinemarya58 hastanede kaldıgımda 2 doz vurdular acaba Gine vururlarmı kaç doz vuruyolar acaba
Sinemarya58 Nurhayat65 bir tanede doğumdan önce vururlar canım hatırlatma olarak ben 6 defa vurulmuştum ama benim erken doğum riskim çok erken başlamıştı
Yagmurr1 Nurhayat65 ayy rabbim bir avazda kurtarsın canım her şey gönlüne göre olsun sağlıkla kavuş yavruna inşallah 🥰
Aylanursu Nurhayat65 Aynen canım tarifin suydu çünkü bende bı yerde okumuştum öyle aklımda kalmış hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ☺️
Bebisannneessi Nurhayat65 benim hamileyken çok akıntım vardı ama akıntıdan ziyade iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslanırdı akıntıdır diye hiç önemsemedim, kontrole gittiğimde bebeğimin suyu bitmişti o gün acil sezeryana alındım, doktoruna görün bence canım