srgl3362 istediklerini yapabilirlerdi. Ama ben 1 hafta hastanede kaldım vücudumdaki normalde bulunması gereken kanın yarısını kaybettim bana 4 ünite kan nakli yapıldı geceleri 2 ünitesi kırmızı kan iken 2 ünitesi beyaz kandı yinede toparlanmadı kan değerlerim, e dikiş atılırken doktorum daralttı birazda estetik olarak, onunda zorluğu vardı 1 saat otursam ağlıyordum eşimde biliyordu. Kimseye açıklamada yapmadım. Kendimden değerli değil kimse. Ki küsmediler, ama istenmiyoruz sanki bir onun çocuğu oldu gibi bir imaj oluştu, bende dedim kayınvalideme açıklayalım iyileşemediğimi falan direkt kayınvalidem dedi ki ne gerek var bu yüzden alınacaklarsa alınsınlar kendileri düşünmeli hepsi doğum yapmış insanlar sezeryanla veya vajinal doğum farketmez, çocuğunla rahat süreç geçirmen daha önemli dedi. Ki çokta güzel geçirdim toparlanmam zor olduğu halde. 1 haftam hastanede geçti kayınvalidem yardımcı oldu, bana baktı etti, kızıma baktı etti, 1 haftam evde eşimle sadece ikimizdik öyle geçti kalan günlerde full tek kaldım kızımla herkes işine döndü çünkü, ve hiç psikolojik gerilim yaşamadım. Çok sakin ve huzurluydum. Benden ve çocuğumdan önemli değil yine diyorum alınan kırılanda yanlış insandır.