Meltemmms 31+1 olduk resmen vajinama vuruyor sanki. Yan yatınca yan yattığım tarafa vuruyor. Sürekli hareket halinde kıyafetin üstünden bile belli hareketleri. Çok canımı acıtıyor artık 🥲
01180322 4835 bugun randevum vardi magnezyum ihtiyaciniz vardir dedi, sizde Bi doktora sorabilirsiniz
Dileksue Tokyobtl doktor suda karışan tek kullanımlık toz verdi onu içtim bide nioli yağı kullanmaya başladım
KuzeyinAnnesi10 4835 kasıklarım çok acıyor ağrıyor. Tuvalete gitmem sıklaştı saat başı gece uyanıyorum ve sürekli oturdukça geliyor kalkmasam 1 saat yaparım yani düşün. Çok halsizim surkeli uykum var hiç Bisey yapasım yok evde çıkasım gelmiyor 😢 başım çatlıyor sanki geceleri uyuyamadığım için 🤦🏽♀️ kontrole ne kadar sürede gidiyorsunuz acaba
4835 KuzeyinAnnesi10 KuzeyinAnnesi10 ay da 1 gidiyordum önceleri ama 5-6 haftaya çektim arayı bir sıkıntı olmadığı sürece tabi aynı şikayetler bnde de var bazen nefesim bile kesiliyor baskıdan
umranndmr Aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum. Devamlı uyku modundayım. Magnezyum kullanmama rağmen bacak ağrılarım arttı. Ara ara sağ kalçama ağrı giriyor. Kusmalarım tam geçti derken geri başladı. Bir kaç gündür hem vajinamda hem makat bölgemde baskı hissediyorum. Çok şükür ne kabızlık ne gaz problemim var.
4835 umranndmr belki magnezyumu değiştirmek lazımdır ben kullandığımdan beridir ağrılarım çok azaldı başta çok şiddetliydi
KuzeyinAnnesi10 umranndmr o baskı bende de var canımı yakıyor batma gibi oluyor bazen de ağrılar şiddetlendi iyice ya
KuzeyinAnnesi10 4835 bende normalde ayda bir gidiyroum bu sefer 31 hafta olana kadar randevu almadım 31 olduğum gün gidicem 26 dan beri gitmiyorum hareketleri falan iyi zaten diye. Sanki alltan çıkacak gibi batma ağrı hissediyorum vajinada ağrı var ya çok baskı yapıyor 🤦🏽♀️
01180322 Arzu343434 ya masallh😊saglikla gelselerdi Bi .bugun randevum vardi doktora kaburga batmasi yasiyorum dedim poposuyla ittiriyo bksana diyo😅 BIZ kiz bekliyoruz siz pki 🌸🤗
Humeyraa23 4835 sırt ağrısı dersen var ,nefes darlığı dersen var, karın gerilip sertleşmesi var,kasık ağrısı var, bitmeyen asla geçmeyen kramplar var , hareketleri sert, el ayak şişmeleri yavaştan selamın aleyküm diyor vs vs
xxR4bia 4835 benimki çok güzel geçiyor ya maşallah 😂😂 Ters duruyordu o zaman kafası kaburgalarıma baskı yapıyordu ama doktorun söylediği egzersizleri yaptım belki dönmüştür çünkü o baskıdan eser kalmadı, tekmeleri de minnoş minnoş prensesimin 🥰🥰😅😅