01180322 4835 29+3 bugun bulasik yikarkem sekilden sekle girdim😅Göbek tam tezgaha bnm aramda egiliyirum belim agriyo 😁bebis bazen dans ediyo bazen bn onu yokluyorum bide mide yanmasi var 🥹
2cocukluu-annee 4835 benim de alt tarafa baski yapiyo bazen kalkarken falan sanki asagi inmis gibi hissediyorum.
Derin11 4835 kasıklarda hisseden var mı karnımın her bölgesinde hissediyorum ama arada bir kasiklarima vuruyor orda hissedince korkuyorum.
Dileksue 4835 bende 29+3 bebiş sabah akşam aktif hareketlerini ve hıçkırığını hissediyorum gün içinde sanırım uyuyor ama üstüne idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok ağrım var
Eliifim3454 Duru24 şuan aynısını yaşıyorum normal mi sizce ve gün içinde ameliyatlı gibi elim sürekli orda geziyorum bıçak saplanıyor sanki
01180322 4835 bugun randevum vardi magnezyum ihtiyaciniz vardir dedi, sizde Bi doktora sorabilirsiniz
2prenses_masal-oyku 4835 ölüyorum o anda bende gerçekten hele kafasını yukarı doğru ittirmesi yokmu nefes alamıyorum 🤦🏻♀️
4835 2cocukluu-annee bnde hemen korkuyorum bazen hareket edemez oluyorum yatakta dönerken falan çok oluyor
Duru24 Eliifim3454 ben çevreme sorduğum zaman normal bebek büyüyor organların yeri daralıyor diyorlar haftaya kontrolüm var soracağım doktoruma
2cocukluu-annee 4835 aynen ya ben de bi de ilk sezeryanimdan sonra dikisim patlamisti o patlayan yerine dun bi sanci girdi 2 kez nefesim kesildi resmen.yarin doktor randevum var bakalim ne diycek
Paradise1_ 4835 ben 26. Haftadayım hala sert tekme yok asla dönüyor öyle hissediyorum sadece sinirim bozluyor bazen
duyguogeday 4835 ben 32 haftalik oldum ama hiç böyle sizlerin bahsettiği gibi can acitacak kadar vurduğunu yada uykudan uyandıracak kadar vurduğunu hissetmedim
Egemoms1303 @4835 Bizimki de mideme çıkıyor sanki bulantı yapıyor çıkarmadan olmuyor bu hafta ki yeni olayımız 😁 benim bide sırtım cok ağrıyor ve ilk defa dün uyandırdı beni sabah sabah o ne hareket oğlum yat dedim 😂😂