Seyda652 Kubrakozcelik merhaba canım ben ilker hocaya gidiyorum tüp bebek doktoru ayrıca riskli gebelerede bakıyo
Seyda652 Seyda652 çok şükür memnunum haftalık kontrole gidiyorum yakından takip ediyo riskli oldugum için
Kubrakozcelik Seyda652 umarim durumunuz sizin ve bebeginiz icin sıkıntı yaratmaz. Bende ilk defa gidecegim adatipa gitmeyi dusunuyorum doktor arastirmasindayim unal beye gitmeyi dusunuyordum ama burada sıkıntılı seyler yazmislar
Seyda652 Kubrakozcelik amin canım inşallah adatıpta tuba tarhan olması lazımdı o doktoruda cok öven oldu sezeryanı kendi doktorum yapıyo eger normal istersem tuba hanıma yönlendrcek beni
Kubrakozcelik Seyda652 evet onu da arastirdim herkes cok memnun kendi doktorunuz normal doğum yaptirmiyor mu
Seyda652 Kubrakozcelik benim doktorumda kocaelide oturuyo normal doğumu evinin uzaklıgından ötür yapmıyo sezeryan yapıyo normal doğum içinde tuba hanıma yönlendiriyo
Tgbkrm Seyda652 teşekkür ederim çok iyi olur😊ilk dogumumu Tuba hocada yapmıştım 2018de Adatıpa geçtiği için başka bir doktorla devam ediyorum ikinci hamileliğime ama aklım hala Tuba hocada 😊
Seyda652 Tgbkrm bende tuba hocayı cok merak ediyorum riskli gebelik oldugu için baska doktordayım ama aynı hastahanedeyim normal doğum olursa tuba hocaya yönlendrcek beni
Tgbkrm Seyda652 ben memnun kalacağına eminim o kadar naif bir doktor ki ben normal doğum yaptım onda hiç panikletmeden,çok sakin huzurlu bi şekilde geçti Allah’a şükür şimdiki doktorumda onunki gibi olmazsa diye aklım çıkıyor valla😊
Milenka VisaliNur ben şimdi aradım sordum.uzman doktorlarda normal doğum 4000 zorunlu sezaryan 4500 Docentlerde n.dogum 4500 zorunlu sezaryan 5 bin dedi galiba Muayane ucretide doktorun ünvanına göre degisiyor 165 ,185 ,250 dedi. Yanlış duymadiysam 🌸🌸
Tgbkrm Milenka ben bölge Hastanesi’ndeyken doğum yapmıştım gelmişti o zaman normalde ekstra ücret alıyorlardı Tuğba hoca almadı şu anki hastanesinde nasıl işliyor bilmiyorum ama gece doğumuna geliyordur mutlaka