EsmaK Dilekulgtt MerveAvc Bende sordum bugün detaylı ultrason için sadece Ünal bey yapıyor denildi. Saynur hocayı söylemedi yaptığını?
YadeOmer EsmaK ben bugün girdim detaylıya Saynur hoca yaptı bende kendi doktorum diye orda yaptırdım zaten,indirimli 455 tl ödedik 1 saat sürdü
nergisog MerveAvc çok iyi indirim oranı nedir canım? Doğumda da geçerli mi yoksa sadexe muayene ve tahlillerde mi
EsmaK YadeOmer özellikle sordum saynur hocada yaptırmak istiyorum dedim . Daha önceden randevu alındığı için yapmıştır Saynur hoca artık detaylı ultrason yapmıyor dedi😞
YadeOmer Dilekulgtt bir sıkıntı yok çok şükür herşeyini tastamam yaratmış rabbim 🙏☺️ Çok güzel bir duygu her organını incelerken ayrı heyecanlandık acaba iyi mi herşey yolunda mı diye. Yüzünü gördük ya bu herşeye değdi zaten inanılmaz bişey içinden tekme atan canlının yüzünü görüp bir nevi tanışmak gibi♥️
YadeOmer MerveAvc bizim çalıştığımız okul ile anlaşmaları var,sisteme de o şekilde kayıt etmişlerdi biz söylemeden direkt indirimli fiyatla 455 tl dediler🤷♀️
YadeOmer EsmaK bilmiyorum ki ben yaptıralı 3 gün oldu,randevuyu alaları da 1 ay olmuştu. Şaşırdım size öyle demelerine çünkü benden sonra da başka detaylı ultrasonları olduğundan bahsediyordu🤷♀️
Motherxxx Örn arkdşlar başlık eski ama adatıpta ünal beyle bilgisi olan varmı? Saynura gidiyodum ama çok ilgili grlmedi kilomu tansiyonumu bile biz deyince ölçtü. 3 dkda bakıp gönderdi iki seferdir.