Yeyy Dilekulgtt 1 ay sonra kac haftalik oluyosn canim?? Renkli derken detayliyi kastetmiyorm ben senin 24 hafta falan oluyosa detayliyi diyosn sen sanirim
Dilekulgtt Yeyy hayir detayli degil bir ay sonra gel renkli gostericem ondan sonra martin sonunda detayliyi yapicaz dedi
Zeyneptosun Kızlar ben başka bişey soracağım adatıpın ultrason makinası nasıl net gösteriyor mu mesela diğer hastanelerde görebilmek için çok zorlanıyoruz kimisinin de çok iyi oluyor net gözüküyor
Yeyy Dilekulgtt tamam canm anladm bugun bi trip atim benm kizimi niye bana hic renkli gostermemis bakalm 😁
wndy Dilekulgtt hayır ekstra ücret olmadı, ben istemedim daha doğrusu bilmiyordum.. diğer bayanın dediği gibi sanırım pozisyon uygun denk geldi, yüzü gözüktü o an çekti verdi =)
MerveAvc Dilekulgtt adatıpta 565 tl- sanırım içinde muayene ücreti var ben telefonda artı muayene dedikleri için yüzyıldan randevu aldım orada da 400 tl
wndy Dilekulgtt bağdat caddesindeki zeki beye gideceğim, henüz gitmedim fiyatını bilmiyorum ama alanında iyi biri..