Yeyy Dilekulgtt hayırlı olsn canim dedm ya ilk ne dediyse tutturuyor genelde.. yarin da benim randevum var bakalm hayırlısı
EsmaK Dilekulgtt MerveAvc Bende sordum bugün detaylı ultrason için sadece Ünal bey yapıyor denildi. Saynur hocayı söylemedi yaptığını?
Dilekulgtt Dogum fiyatinida ogrendim 2850 normal 3000 tl sezeryan ayrintili ultrasonda 450 tl dedi doktor ayrintili ultrason cekicez bidakine dedi
YadeOmer Dilekulgtt ben Cuma günü gideceğim 560 tl dediler bizim indirimimiz var 400 küsur bi para ödeyeceğiz sanırım,kendi doktorum yapacak diye tamam dedik biz yoksa daha uygun bir yer arardım belki
wndy evet renkli fotoğraf veriyor, ben en son 16 haftalık iken gittiğimde yani yaklaşık 3 hafta önce verdi.. detaylı ultrasonu başka yerde yaptıracağım ben o yüzden fiyatını sormadım
Yeyy wndy ben 32 haftalik oldum daha bi defa bile renkli bakmadi siz kendiniz mi istediniz acaba? Yoksa kendisi direk mi bakti
wndy Dilekulgtt hayır ekstra ücret olmadı, ben istemedim daha doğrusu bilmiyordum.. diğer bayanın dediği gibi sanırım pozisyon uygun denk geldi, yüzü gözüktü o an çekti verdi =)
ElifErdoanSarolu Yeyy yeliz hanım da renkli bakıyor ben istediğimde bakmıştı uygun pozisyonda ise bakarız demisti
Yeyy ElifErdoanSarolu peki onun icn ayri bi ucret falan mi aliyo ki yukarida bayan yazms 16 haftalikken bakti diye ben taa 32 oldm bi defa bile bakmadi daha benim mi taleo etmem gerekti acaba
ElifErdoanSarolu Yeyy ücret talep etmedi bana da ben demeden bakmamıştı aslında ben hep bakıyorum renkli ama uygunnpozisyinda olmayabilir demisti