canss_96 bihterziyagil_ görümcemin oğlunun adı emir böyle bi çocuk yok tam bir fırlama hazır cevap çok bilmiş asla yerinde durmuyor hep göz önünde ön planda olmak ilgi çekmek istiyor girdiği ortamlarda ve duyduğum kadarıyla genellikle emirler hep aynı
bihterziyagil_ canss_96 🙄🙄🙄😥😥😥 korktum şu an yaa hep öyle diyorlar bende yetiştirmeyle alakalı diyorum başka da isim bulamadık ya of ne zor iş 😒
canss_96 bihterziyagil_ evet yetiştirmeylede alakalı ama herkes şımarık mı yetiştirdi o zaman 🤔 Erkeğe isim bulmak zor oluyor bizim erkek olsaydı ismi hazırdı ama bizim kızımız olucak bende kız isminde çok zorlandım😊
bihterziyagil_ canss_96 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻❤️ne diyelim isimleri ne olursa olsun rabbim sağlık uzun ömür nasip eylesin rabbim kimseye evlat acısı göstermesin 🤲🏻🤲🏻
bihterziyagil_ nurcan05 3-4 oldu hep yaramaz huysuz diyorlar 😂kuzenimin oğlunda ögle huysuz yaramaz çok fena ama ben annesinin eğitiminden öyle alıştığını düşünüyordum 🙄🙄🙄öyle değilmiş
Zeyken44 Slnn_123 bende Miran Eymen koyucam inşallah ama aklımda miran Ali de vardı çok yakışıyorlar❤️🥰 bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin isimleriyle yaşasınlar inşallah🙏🏻🙏🏻
Salihaacar Dilara287 Aybars ismiyle genelde konuluyor 2 iki isim çok uyumlu bence arkadaşımın oğlunun ismi Aybars 🥰
Gizemlibirisi007 Teoman, Bartu veya Timur arasında gidip geliyoruz💙 21 haftalık karar veremedik💫 erkek ismi zor gerçekten :)
Salihaacar Gayekaragoz Bera ismini cokmauyuyirum.bu aralar anlamını araştırmadım şimdi bakacağım ama bir erkeğe olacak bir isim mi diye düşünüyorum sanki kızı çağrıştırıyor ya da Berat tan sıyrılmış gibi Ama kararliysanizntabo hayırlı olsun inşallah 🤗🥰
Gayekaragoz Salihaacar fazilet, olgunluk, peygamber efendimizin sahabelerinin ismi 🥰 benim öğrencimin adıydı onu da çok severdim Berna’yı andırıyor diyenler oldu ama alışınca onlar gelmiyor insanın aklına 😊