Aylinnnnnnn İlk oğlumun adı yamaç ikincisine hamileyim oda haktan veya derman olucak ben haktan babası derman istiyor bakalım ne olucak karar veremedik tam 😂
mahay2509 pnar1108 ya aslan ya da yağız düşünüyoruz ama aslanda takılı kaldık düşünelim biraz daha diyorum ama bakalım zaman gösterecek🤗
eyldz44 Melekecre benim yeğenim var adı Kaan Aras çooook tatlı aşırı sıcak kanlı bir çocuk ama bir o kadar da yaramaz beş dk odada yalnız bırakmak cesaret ister
Dilara287 Muunnniiip 2,5 yaşında oğlum var adı Barlas ikinci oğlumuz geliyor bizde çok kararsızız önerileri alabiliriz 🙏
Salihaacar Dilara287 Aybars ismiyle genelde konuluyor 2 iki isim çok uyumlu bence arkadaşımın oğlunun ismi Aybars 🥰
Arzuanne Eşim Ayaz dan başka isim beğenmiyor sınıfında artık 5 tane Ayaz la okur 😄 şu sıralar çok koyulan isimlerden çünkü he güzel isim ama benim aklımda daha isimler vardı
Bebegimsu350 Muunnniiip ben nasipse Arslan istiyorum, diğer hoşuma giden isimler; Uraz, Umut, Göktürk, Göktuğ, Karan , Rüzgar, toprak 🙏🏻
Rabia-kuzey1 Bir oğlum var ismi kuzey 17+6 haftaligim bir oğlum daha olacak atlas,kıvanç , rüzgar içime sinen isimler 🙂