babyme_ay Muunnniiip kızımın adı öykü. Şimdi de oğlum olacak sizde Berke nasıl olur sesleniş olarak uyumlu görünüyor. Ama berkecan falan diye dalga geçiyorlar ya bazen öyle bir sorun yaşar mi ki sizce? Berke , Bartu gibi isimler uyumlu gibi
TubaGokhan Muunnniiip sağlıkla kucağına al inşallah 😍 benimde erkek bebeğim olacak biz hiç düşünmedik eşimin ismi Gökhan benim ismim Tuba ilk gecelerini birlestirince Göktuğ oluyo aynı zamanda da anlamlı bı isim hem canımızdan hem ismimizden bir parça oldu 😍😊 bu şekilde olmasaydı Egemen veya Atlas olabilirdi ☺️
Sema166 Lolisko Şuan için çok küçük ama o kadar sakin bir bebek ki maşallah diyeyim sanki isminin karizmasını taşıyor gibi 😅
Tgbayksn Melekecre dünya tatlısı sakin uyumlu bir çocuk bizim Kaan. İnşallah sizinki de öyle olur. Hiç yormaz üzmez bal gibi masallah 🤗
Melekecre Tgbayksn inşAllah öyle olur ,isim aynı olsada her çocuğun huyu suyu farklı oluyor galiba,onu anladım ,o yüzden isme çok takılmamak gerekiyor,anlamlı güzel olsun yeter…
derya_16 Bende Efe düşünmüştüm herkes çok yaramaz olur dedi. Caydım. Kerem düşünüyorum buraya hiç yazılmamış kızlar Kerem isminde olan bebişleriniz nasıl?