melekse1 Mmeleklr2 sancı gelmezse zaten kesin suni verirler 🥺bnim de ilk kızda kendi sancım gelmişti yine suni verdiler dayanamayıp epidural almak zorunda kaldım istemiyorum ya 😢
Mmeleklr2 melekse1 canım naptn gittn mi doktora sen beni suniyle doğurtcak yatışımı verdi yarın için suyu azalmış bebeğin😞
melekse1 Mmeleklr2 bnim bugün tam günüm doldu sancım gelir diye bekliyorum bnde gitmek istemiyorum bi yandan en geç cumaya kadar bekleyeyim dedim bmde ama bilmiyorum 🥺🥺
Mmeleklr2 melekse1 öyle canm böyle olması lazmmış demek diyorum da korkuyorum da bi yandan suniden😔odanda sancını çekiyorsun dmi canm
Mmeleklr2 melekse1 sende bekle istersen bi iki gün daha sonra git bi ama çokta bekleme 40 ı beklicektm güya bende ne olcagını da bilemiyoruz zor durum vallahi
melekse1 Mmeleklr2 evet canım seni doğum katındaki son odalara alıyolar sancını falan orda çekiyorsun çatal da yakın zaten aynı katta doğum yapacağın yer ,eşin hep yanında oluyor o konuda sıkıntı yaşamazsın inşallah hemen açılman olur kolay olur kuzum 🥹🙏🏻
melekse1 Mmeleklr2 eşimde öyle diyor ona kalsa bugün gidecektik ama korktum suniden birde iilk doğum da 40+4 de sancım gelmişti belki Buda öyle olur diye bekliyorum sırf 🥺olmadı 3 gün falan bekleyeyim sonra giderim zaten artık gelmezse 🥺