melekse1 Mmeleklr2 yok canım yapmadı ama ilk i normal oldu ya bunda yapacağını düşünmüyorum sana yaptımı
Mmeleklr2 melekse1 yarın randevum bnmde sancı çıkarsa yapıyor diyorlar genel de ama sancı cıkcak mı artk nst de bakalım
Beyza-Glr Ben dün test yaptım pozitif çıktı bugün doruğa gittim direk cansu hanıma sıra verdiler gayet iyidi güzel ilgilendi 2 hafta sonra yine çağırdı
melekse1 Mmeleklr2 Bnim de haftaya paxartesi tam 40. Hafta suni verecek bu doktor ya istemiyorum dedim ama
Mmeleklr2 melekse1 benmde 38+3 felan oluyor pzartesi 40 ı beklemez dedi karın çevresi de bi hafta geri bekletmek istemem dedi ama suni sancı verir mi bilmiyorum vermese daha iyi sanki ya kendi sancımızla başlasa
Mmeleklr2 melekse1 var canm ara ara düzensiz sancı oluyor yüryünce ayakta kalınca kafası aşağıda çünkü 1 gün bile önemli anne karnında fln dedi pzartesi tekrar gel dedi bakalm
Mmeleklr2 melekse1 oğlum da kendi sancım vardı sunide verdiler ama suniyle başlatmak zor diyen var ne bileym ya
melekse1 Mmeleklr2 sancı gelmezse zaten kesin suni verirler 🥺bnim de ilk kızda kendi sancım gelmişti yine suni verdiler dayanamayıp epidural almak zorunda kaldım istemiyorum ya 😢