EzgiDurdu Glcnhsyn inşallah bişeyi yoktur Allah korusun miniklerimizi sağlıklı sağ salim doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Yasmnnn Adenbebek A.s canım taa o zaman kanamam olduğunda 24 saat sonra bişey kalmadı yani 2 gün sürdü sadece kanamam o gündür iş yapmıyorum dinleniyorum ve progestan kullanıyorum 2 gün sonra kontrolumuz var inşallah herşey yolunda gider. Teşekkür ederim❤️
shtngstr Glcnhsyn sakin ol canım ama mutlaka doktoruna görün sağlık ocağına git hemen kalbini dinlerler 4 gün biraz uzun bi zaman iyi haberlerini bekliyoruz
Fatmatortcu Glcnhsyn 4 gün çok.bnce bir doktora git elini karnına koy ve eline vur ben öyle yapıyorum hareket ediyor cikilota ye karam inşallah birşey olmaz rabbim korusun miniklerin işi ama ben duyuyorum 3 gün hareket etmeyen var
GMA Glcnhsyn insaAllah bisey yoktur canim endişelenme bendede o hafdalarda olmusdu 1-2gun oymamiyordu ama 4 gun biraz cok drya git İnsaAllah korkulucak bişey yoktur
Adenbebek Yasmnnn maşallah bende 9+3 üm 9 uncu haftadamıyım 10.hafta içindemiyim bu hesabı yapamıyorum pek :)
Yasmnnn Adenbebek valla onu ne sen sor ne ben söyliyim bende hiç bilmiyorum 😄😄 9 hafta içindesin heralde 10a döncen
Gguckan Adenbebek Kbr_sn detaylı ultrason Medicana da sadece Sibel hoca yapıyor 1 ay önce yaptırdım 1700 TL ödemesi vardı özel sağlık sigortam olmasına rağmen karşılamıyornuş
Glcnhsyn Allah hepinizden teker teker razi olsun kızlar çok şükür bişeyi yok kalp atışı var ddi doktor yer degistirDigi için olabilirmiş ilk.sağlık ocağına gttim ebe çok az kalp atışı aldı snra kadın doğuma gttm ultrasona gttm kıpır kıpır dendi ama ben hala hc bse hissettmiyorum bana kim.ne derse desin haraket ini hissedene kdr süpem gecmiycek heralde ama Rabbim şükürler olsun kaybettim diye Cok korktum aglamaktan gözlerim. Şuan sis kaldığım günden beri 5 inci kaybetme korkusu bu iyice piskolojim bozuldu 😢
GamzeCan Glcnhsyn canımm bazen ultrasona gittiğimde bakıyorum hopluyo zıplıyo ama ben hissetmiyodum o yüzden içim rahat seninde için rahat olsun iyi de demişler bak bebeği üzme streste etkiliyor hareketleri
Lidyaveannesi Glcnhsyn yavrunu eline aldığında hepsi geçecek. Sen iyi ol ki bebişte iyi olsun. Sende bize doğum hikayeni anlatacaksın, o anları düşün mutlu ol
Burcin-13 Glcnhsyn haftanız düzenli hissetmek için erken bence:) hepimiz bu stresi yaşadık yaşıyoruz sağ salim kavuşun inşaallah:)
Glcnhsyn GamzeCan kızlar sanki ailem gibisinz Allah sizden razi olsun desteğiniz beni çok etkiliyor 🙈😍
Yasmnnn Canım çok sevindim rabbim bebegini sana bağışlasın bak sağlıklıymış❤️ demek ki daha hissetmene var içini ferah tut❤️
A_e_dmr Glcnhsyn benimde 3 gun oynamadi saglik ocagina gidip Kalp atislarini dinleyince rahatladim ebe yorulduysan bebekte yorulmustr dedi kalp atisini dinlerken soldan saga kacti onuda hissetmedim insallah bisey yoktur korkma canim