Blackkcat Esragok-k1 canım açılmadı ama ikili test sonucuysa ben hiç anlamıyorum kuzum,yaptırmadım hiç,dr neler dedi bugün
Esragok-k1 Blackkcat bsy demedim abla ama ense kalınlığı boyu kalp atışı nazal kemik yazıyor kan aldılar 2 hafta sonra çıkcak ama usg görüntüsü haftasına göre normalmiş
Blackkcat Gizemd-01 canım geçmiş olsun bencede araştırma çok verilen iğneleri yaptır bakalım geçer elbet,başka bir şey dedi mi dr yani evde yapabileceğin bir şey var mı,olsun her halimize şükür ya,Allah başka dertler vermesin
Blackkcat Gizemd-01 dur dur kız,anmayalım geliyor gerçekten benim şeker tokluk 167 çıktı,hep yüksek ama şeker yüklemem iyi çıkmıştı,dikkat etmeyince çıkıyor net yani
Gizemd-01 Blackkcat öyle tabi dikkat etmek lazım olsa da olmasa da aslında. İlk iğneyi oldum şimdi :)
Blackkcat Gizemd-01 hadi şifa olsun inşallh canım,yok dikkat edemiyorum ben ya,suyum fazla değil bebeklik bir şey yok şimdilik ama ilerleyen haftada ne olur bilmem,bu aralar dışarlarda çok kalınca sağlıksız beslendim hep
Gizemd-01 Beyzab95 ya biz şöyle uyusak uyansak 38. Haftada olsak dimi 😀 ben her geçen gün merağım artıyor. Hareketlerini hissetmem artıyor. Dün baya hareketliydi bugün yarısı kadar ancak yani. Neden ki .
Blackkcat Beyzab95 dikkatli beslenince hiçbir şey yok aslında ama çok fazla karbonhdratlı tükettim resmen aşırı sağlıksız beslendim ondan çıkıştı şu ara hep,insülinlik değil benim direnç asla göstemiyor dikkate çevirdim mi düzeliyor ama dikkat etmezsem 180üstü bile(tokluk) gördüm🥴
Blackkcat Beyzab95 dikkatli beslenince hiçbir şey yok aslında ama çok fazla karbonhdratlı tükettim resmen aşırı sağlıksız beslendim ondan çıkıştı şu ara hep,insülinlik değil benim direnç asla göstemiyor dikkate çevirdim mi düzeliyor ama dikkat etmezsem 180üstü bile(tokluk) gördüm🥴
Blackkcat Esragok-k1 normal şimdilik olanlar canım,3lü testte oluyor yine yaptırırsın için rahat eder istersen,süreç normal ilerliyor merak etme,sağlıkla alıcaksın inşallh
Beyzab95 Gizemd-01 o haftalarda bende de öyle oluyordu hatta doktora gittim 2 kere o haftalarda çok hareketliydi bir kaç gündür çok az falan diye 😅 28’den sonra çok daha düzenli oluyor galiba 😅
Beyzab95 dolunay__ az önce belim çok ağrıdı normalde ağrımaz yürürken vajinaya baskı da şu an yok 29’dayım ben ama bazen oluyor ve galiba o pozisyonuyla alakalı bir durum gibi