Dylann_3433 Gizemd-01 Canım bu gebelikte sık görülüyor hiç endişe yapma iğneni ol bol bol su iç çamaşırı ütüle günlük ped peçete vs kullanma ben nioli yağı kullandım hep çok rahat ettim
Gizemd-01 Dylann_3433 doktor dedi ki enfeksiyonel bişe değil bu dedi. Özel bölgenin kendisinin türettiği bi bakteri dedi. Bilerek hiç araştırmıyorum takarım diye
Dylann_3433 N-23 canımm benim kucağınasa alırsın rahat rahat 3 gün daha dayan benimkide 3 kg oldu yeni Kaç kg doğdu nasıldı hepsini anlat
Beyzab95 Gizemd-01 inşallah çıkmaz Gizem ya bari teste kadar biraz diyet yap bak 😢 vallahi keşke çıkmasaydı çok zor beslenmesi birde bende yasaklı herhangi bir şey yesem hemen çıkıyor 😢😢
Blackkcat Gizemd-01 dur dur kız,anmayalım geliyor gerçekten benim şeker tokluk 167 çıktı,hep yüksek ama şeker yüklemem iyi çıkmıştı,dikkat etmeyince çıkıyor net yani
Beyzab95 N-23 evet tek sevincim o 😅 sen nasıl oldun ağrılarım hafifledi mi bebiş nasıl oyyy ne sevimlidir anne olmak nasıl bir duyguymuş anlat biraz 🥰🥰🥰
Beyzab95 Gizemd-01 her şey 😅 sadece yediklerimi söyleyeyim et tavuk balık sebzeler meyveler ama bazı meyveler yok sebzelerde yok bazı tatlı şeker yasak mesela patates yasak havuç yasak muz yasak şekerli meyveler yasak ben bazen doğrayınca eşime onlardan az yiyorum ama geçen minnacık simit yedim şekerim 158 çıktı hemen
Gizemd-01 N-23 kurtuldun varya az bişe daha dayan tamamen düzelecek. Allahım bende o günleri göreyim artık doğurayım diyorum
N-23 Beyzab95 kuzu simit seker çıkarıyormu ,benimde sezeryandan sonra şeker çıktı dün 156 idi hiç tatlı yemiyom
Beyzab95 N-23 evet ya hemde en çok çıkaran şeymiş ben nerden bileyim şekerim çıkınca o zaman korktum ben ilk kez çıktı çünkü hemen burda post açmıştım kızların hepsi en çok çıkaranlardan yazmışlardı ☹️
Beyzab95 Gizemd-01 ben 50mg yaptırdım sadece 152 çıktı o da. Sonra doktorum 100mg istedi 4 kere kan vermeli 3 saatlik dedim ben bunu yapmam kusura bakmayın 😅 o da o zaman sürekli şekerini ölç not al dedi dedim tamam onu yaparım 😅
Beyzab95 Gizemd-01 çok iyi değerlerin hiç bir şeyin yok ☺️ ama benimde şekerim yoktu gebelikte oldu yediklerine dikkat et sadece ben çok kötü beslendim onunla ilgili olduğunu düşünüyorum ☹️
Gizemd-01 Beyzab95 ben hamur yemeden duramıyorum ki. Sürekli hamur aşeriyordum başlarda. Nolacak bakalım.
Beyzab95 Gizemd-01 ben hamur tatlı Allah ne verdiyse yedim kdkdkdkkd 😅 zaten yemek yemek hobim benim 🥲🥲🥲