N-23 Blackkcat inşallah ablam 🤲🤲sen üç Paşa’da bir prenses doğmuşsun şimdi tek kız farklı olur, Rabbim sana bagışlasın hepsini 🤲🤲🤣🤣🤣
Beyzab95 Blackkcat erkekte çok tatlı erkek çocukları da ayrı sevimli oluyorlar 🥰🥰 biz erkek bekliyorduk kız olunca şaşırdık 😅
Blackkcat Beyzab95 ben erkek hissetmiştim ya,hepsini hissettiğim gibi😅evet erkekler çok tatlı ama büyüdükçe aşırı yaramaz haşereler🫠harika olan bu duyguya şükür tattık🙈🥴kız bebe içimde kaldı napimm🤓19yaşındaydım kızçem doğduğunda unuttum bile😌
Blackkcat Gizemd-01 oyyy hem de nasıl🥰benim oğullarlada aram iyi alıştım ev düzenim erkek çocuklarına özel😂hatta şu an hedef atma oyunu oynuyoruz aynı zamanda sehpayı tamir ediyoruz matkapla🤣tğm sehpalar ters şekilde önümüzde bi yandan da atış yapıyorum hedefime🙃
Beyzab95 Blackkcat ay erken anne olmak çok güzel ya ☺️ ben 28’de ilk çocuğumu doğurucam inşallah ama şu an ki aklım olsa daha erken evlenir çocuk yapardım hemen 🥲🥲
Blackkcat Beyzab95 olsun yine çok gençsin🥰kız ben son çocuğuma da geç kaldım sürpriz olduğu için galiba😅36da hamile kaldım 37de kucağımda olacak inşallhh🤲🏻ama alıştım artık bu olgun yaşlarda da hamilelik başkaymış🥴
Beyzab95 Blackkcat yapacam mecbur çikolata kistim de var regl olmuyorum ya mis gibi ağrım yok hamileliğin en sevdiğim yanı ağrım olmuyor mis gibi 😅 yoksa çok zor hastalık ya ondan da korkuyorum yumurta rezervlerine zarar vermesinden ondan da biraz şey ediyom 🥲🥲
gizem-cbn Blackkcat hanımlar bugün doktora gittim benden obstetrik ultrason istedi. O ultrasonda da bakan kişi plasenta previa gözlenmedi yazmış. Bende kendisine sordum. Yukarı çıkıyor dedi. Hâlâ yakın ama 32. Haftaya kadar çıkar dedi. Doktorum da perinatolojilik bir durum yok dedi. Tam anlamıyla kapatmıyorsa rahmi sorun olmaz dedi. Sizce?
Blackkcat gizem-cbn detaylıya mı girdin bugün,de dediyse doğrudur demek ki plasentan çıkmış previalık bi durum yok artık😻gözünaydın valla,kaçıncı haftan canım,bbiş ne kadarlık nasıl artık hamileliğini rahatlıkla geçir düşünme bebeğine odaklan
gizem-cbn Blackkcat 27 hafta 4 günlüğüm bebek iyiymiş kilosu da iyi işte bende hastaneye eşim ve annemle gitmiştim biraz moralimi bozdular. Doktor net konuşmamış diye. Halbuki doktor biraz daha çıkarsa normal doğum da yapabilirsin dedi. Daha çıkması için de zaman çok dedi
Blackkcat gizem-cbn çıkar çıkar o çünkü dr parlak bakmış bozma moralini haftan müsait tam şu an çıkmaya çünkü rahim ağzında yanında değil bebek ağırlaştıkça plasenta yerini bulacaktır,eğer rahim ağzında ya da yakınında olsa çıkması daha zor olabilirdi ama yeri müsait zaten çıkmasada problem değil bebek ve sen için yeter ki sağlıkla doğsun önemli olan bu🖤
gizem-cbn Blackkcat bende öyle düşünüyorum yeri gelirse normal de doğurmam diyodum sezaryen olur hani tek kanama falan durumum olmasıb da
Blackkcat Beyzab95 a haklısın o zmaan,ablamında sürekli tekrarlıyor hatta küçük operasyonlardan geçti,en son tüpleri aldırıp tüp bebekle hamile kaldı işte,sen yap bebeleri rahat geldiyse hamilelik🙈hem kardrşsiz kalmasın çocukların da kalabalık aile iyidir🤥
Beyzab95 Blackkcat 😅😅 evet ben seviyorum ya kalabalık aile öyle büyüdük kuzenler vs o yüzden eğlenceli de geçiyor zaman ☺️ zor hastalık ya ben hiç operasyon geçirmedim ama muhtemelen geçircem gibi çok hızlı büyüyordu en son benimki sonra çok şükür doğaldan hamile kaldım 2.’yi de doğaldan ameliyat falan olmadan olsam 🥲 korkuyorum ya hastalıktan
Blackkcat Beyzab95 doğal yoldan olur senin bir kez olmuş yine olur,biz 3kız kardeşiz eşsiz bi duygu bence çok şanslıyım😍ama babam subay olduğu için hep memeleketlerden uzaktaydık kuzen akraba çoktu ama yoktu😂kendi ailemiz yetiyordu,şimdi annemin memleketteyiz akraba dolu ortalık gerçekten güzel duygular ya ben de çok severim