N-23 Beyzab95 benimde işte salı günü kan hazırlıkları için gidicem çarşamba günü Allâh nasip ederse sezeryan canım
Beyzab95 N-23 ayyy inanamıyorum maşallah kavuşuyorsuuun ben heyecanlandım doğurucam gibi nasıl hissediyorsun 🥹🥹
N-23 Blackkcat geldim abla öyle böyle derken sizin desteklerinizle iyiki tanıdım sizi hamd olsun, inşallah sonuda güzel olur çok heycanlıyım çok korkuyorum şu ameliyatı da inşallah kazasız belasız atlatırım bende @Dylann_3433 gibi yazarım 🤲🤲🤲🤲
Blackkcat N-23 atlatıcan tabi😍😍bizlere teselli oldu şimdi örnek olucan,yaa hikayeni soluksuz okuyacağımı hayal ediyorum şimdiden🥰🥰
Beyzab95 Gizemd-01 gizem seninki şimdi kız kı erkek mi ben bayağı şey kaçırdım, az kaldı ya üzülüyorum zor hamilelik geçirmeme rağmen hamilelik güzel özlicem gibi 🥹🥹
Beyzab95 Blackkcat büyüdü ya vallahi rahmim bayağı yukarda şu an 😅 çok yukarlara vurmaya başladı artık anaa hele bir ara kaburga kemiklerim nasıl fenaydı bir kaç gündür ağrısı yok çok şükür
N-23 Beyzab95 inşallah canım be de çok isterdim plesentam yukarı çıksın azda olsa mucize olsun, inşallah Rabbim yardım ederse sonu güzel olur 🤲🤲🤲dua edin
rumeysattnc Nasılsınız iyi misiniz ara ara gördükçe bakıyorum son durumlarınız nedir @Blackkcat @Gizemd-01 N-23
N-23 Blackkcat inşallah ablam 🤲🤲sen üç Paşa’da bir prenses doğmuşsun şimdi tek kız farklı olur, Rabbim sana bagışlasın hepsini 🤲🤲🤣🤣🤣
Blackkcat Yaa kızlar hep kız mı sizinkiler🥴ben bu kadar kız bebiş isterken🫢dediysemde bakmayın bana 3.kez oğluş annesi olmakta heyecan dolu aslında,bi tane kızçem var en azından🙈
Beyzab95 Blackkcat erkekte çok tatlı erkek çocukları da ayrı sevimli oluyorlar 🥰🥰 biz erkek bekliyorduk kız olunca şaşırdık 😅