Dylann_3433 Blackkcat evet abla kahverengi leke geliyor günde 1 ped dolduruyor parça parça doktor bu normal dedi bakalımay hayırlısı ile yarınıda atlatsam
Blackkcat Dylann_3433 bebiş hareketleri nasıl peki,o lekeler normal ya,buralara plasenta previa totalle gelmişsin ya hayırsıyla😊
Dylann_3433 Bence iğneden azaldı gibi daha hareketliydi Ama nst çok güzeldi sancım 9-10 Kalp atışı 138 145 arası hep @Blackkcat
Blackkcat Dylann_3433 olabilir,bana daha erken vurulmuştu hep hareketleri çoktu hep,ama burada gerçekten çok okudum hareketleri azaldı diyenleri,nst güzel sorun yok😻
Blackkcat Dylann_3433 atlatırsın kuzucum ya🙈sadece zaman geçmiyor şimdi😊ben de pazartesi 23.haftaya giriyorum hafta döngüm yuppi bizeeee👯♀️💃🏾
Dylann_3433 Blackkcat Abla 28 den sonra tutamıyorsun nasıl akıp gidiyor anlamıyorsun bugünlere şükürler olsun 🧿 İnşallah kolaylıkla geçer Valla o glikozu kim içse şekeri çıkar 😂
Blackkcat Pazartesi sabahı şeker yüklemem var🫠en kaçtığım,inş diyetle halledebilirim.. Acaba usgde de bakar mı dr,rica edicem gelmişken bi bebeme bakayım plasentama bakayım diye😅2hafta önce gittim işte bana 2hafta sonra aç gel dedi tahliller için
Gizemd-01 Dylann_3433 sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyor olacam 🙏 kavuşacaksın heyecan var mı 😊
Gizemd-01 Dün akşamdan beri karnımda böyle bi ağrır gibi ama ağrımaz gibi de . En son büyük abdeste çıktım falan meğerse derdi oymuş dedim akşam uyudum gece 2:30 suları kalktım gene büyük abdest ve bağırsaktan gur gur ses geliyor. Şimdi uyandım gene büyük abdest. Ne oluyor acaba içeri de ya @N-23 @Blackkcat @Dylann_3433
Dylann_3433 Gizemd-01 aman kabız olmada gur gur olsun😂 Kefir iç hergün muhakkak kabızlık çok fena artık büyüyor annesi her yere baskı yapıyor banada olurdu hep çok şükür düzeliyor
Blackkcat Gizemd-01 zaten o ağrıların şişliklerin sonu büyük abdeste varıyor😇yeter ki öyle olsun kuzu güzel bi beslenme düzeniyle hallolur
N-23 Dylann_3433 canımmm çok az kaldı herşey çok güzel olacak, sen çok güçlü bir annesin dualarım hep seninleeee yarın güzel hayırlı haberleri duycaz inşallah 🤲🤲🤲🤲kan ihtiyacı olur diye kan istediler mi senden , benimde kasıklarım ağrıyo ya
Dylann_3433 N-23 Canım çok sağol iyi ki varsınız🫶🏻 37 hafta oldum bugün Kan 2 ünite rezerve ettiler gerek olursa yakınlarınızdan alırız dediler
N-23 Blackkcat inşallah ablam, seker yüklemesi 50 olandan yaptılar bana, ay ablaya bide az bırakırım diyon yine yapcan yapcağını 🤣🤣🤣🤣